Planteringskärl & blomkruka

365 st produkter
2098592(19).jpg
Populära filtreringar

Kan jag köpa självbevattnande blomlådor på Trademax?

Hos oss på Trademax finner du flera olika modeller av självbevattnande blomlådor och odlingslådor. Dessa är väldigt praktiska och smarta eftersom du inte själv behöver komma ihåg att vattna de blommor som finns i lådan. Det finns heller ingen risk för att blommorna blir övervattnade. Detta på grund av de hål som finns i den stora vattenbehållaren. Behållaren rymmer upp till 90 liter vatten så du behöver inte heller fylla på den särskilt ofta.

Vad erbjuder ni för olika typer av blomkrukor?

Materialmässigt handlar det mycket om konstrotting, plast, metall och trä. Vi erbjuder många olika blomkrukor som du enkelt kan förgylla din trädgård med. Du kan även köpa ett set med flera krukor som du sedan gör fint med på din uteplats. Vad gör trivsel om inte ett gäng med härligt frodiga växter och blommor? Tveka inte att fråga oss i vår kundtjänst om du skulle behöva hjälp med ditt val av blomkrukor.

Jag har en liten balkong, hur ska jag tänka när det gäller blomkrukor?

Om du har en liten och begränsad yta att ha blomkrukor på men du ändå vill kunna mysa till det med lite fina växter och blommor, så kan du välja något annat i vårt stora sortiment än just stora blomkrukor till exempel våra snygga krukor eller kanske faller du för en av våra design krukor. Vi har också stegar eller växtställ som kan placeras vid väggen. På dem kan du ställa de växter och blommor som du önskar, eller kanske dina nya snygga krukor. Även blomlådor fungerar ypperligt att använda sig av på små ytor, som till exempel balkonger.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar