Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 14 av 14 produkter
För att du ska kunna få plats för dina blommande växter och kryddor finns det ett fint utbud av blomhyllor och blomstativ hos oss på Trademax. För dig som har begränsad utomhusyta är detta extra praktiskt eftersom du kan få plats med fler växter på en mindre yta. Det går även att använda en blomhylla inomhus om du så önskar.

Växtglädje med blomhylla & blomstativ

 • Vad för material tillverkas blomhylla i?

  Du kan köpa trevliga blomhyllor online i antingen metall eller olika typer av naturmaterial som trä. Likaså finns blomstativ i olika material med ett trevligt utseende och stabila konstruktioner.
 • Kan man odla kryddor i blomhyllor på balkongen?

  Det brukar fungera utmärkt att ha en liten kryddodling på balkongen. Många kryddor trivs i ganska varma temperaturer som en balkong kan ge. Välj dina favoriter och sätt i ordentliga och snygga krukor och njut sedan av alla smaker hela sommaren.
 • Fungerar det att odla tomater i blomhylla?

  Ja! Det finns många blomkrukor med fastsittande spalje där du kan låta tomater och andra växter som behöver klättra växa. Varför inte ta och prova med exempelvis haricot verts också? Ett gott och hälsosamt tillskott till middagsbordet är aldrig fel.
 • Vad för användningsområden finns det för blomkrukor och blomstativ?

  Du kan göra så mycket med dina växter. Du kan ha vackra blommor bara som ögonfröjd. Du kan odla chili för din gom. Du kan till och med använda dem som frukthylla så att hela hushållet enkelt kan ta sig en frukt när andan faller på. Det är förvaring och inredning i ett!