Elektrisk båtmotor NRS-86X - Kort rigg

Om produkten
Specifikationer
Artikelnummer: 1138685
Produktinformation

Elektrisk båtmotor NRS-86X - Kort rigg

Denna el-utombordare med 86lb dragkraft är perfekt för fiske/trolling eller när du av andra orsaker vill glida runt nästan ljudlöst på vattnet. Motorn är avsedd både för söt- och saltvatten.
En el-utombordare är mycket miljövänlig då den inte släpper ut några avgaser. Utombordsmotorn drivs med valfritt 24V batteri, eller två stycken 12V-batterier seriekopplade (ingår ej). T.ex två stycken bilbatterier med så stor effekt som möjligt - gärna 80A/st.
Med två stycken 80A batteri kan du använda motorn upp till 4 timmar. Kvarvarande batterinivå indikeras med 10 LED lampor på kontrollpanelen. Riggens längd är 71cm (kort rigg).

Motordelen är innesluten i ett hölje av specialaluminium och riggröret är tillverkat i komposit-glasfiber. Propellern är sjögrässkyddad. Hastighetsreglaget har 5 hastigheter framåt och 3 bakåt. Handtaget har teleskopfunktion (15cm) och kan vridas 180 grader.

Många till utseendet liknande modeller elektriska båtmotorer använder endast billigt plasthölje kring motordelen, och/eller använder svagare material i riggen. I dessa fall brukar material ej specificeras i produktbeskrivningen.

Maxhastighet

Ungefärlig maxhastighet med NRS-86X elektriska båtmotor är 11,6 knop baserat på en båt på 2,30m, lungt vatten, och 90kg totalvikt. Observera att den uppgivna maxhastigheten är en ungefärlig referenshastighet som lämnas utan garantier, eftersom maxhastigheten även beror på en mängd andra faktorer såsom vind, båttyp, vattenströmmar, viktfördelning i båten mm. Den uppgivna maxhastigheten kan endast användas som referens för att bilda sig en ungefärlig uppfattning vid jämförelse med andra Lyfco-båtmotorer.

Justerbart handtag i höjdled

Detta är X-modellen av Lyfco eldrivna båtmotor. X-modellen har till skillnad från L-modellen vinklingsbart handtag i höjdled 30 grader upp eller ner, så att du kan styra i en bekväm position.

Lång eller kort rigg?

De flesta anser att en kort rigg är att föredra för gummibåtar och lång rigg för andra båtar, men meningarna går delvis i sär. När det gäller elektriska utombordare är längden på riggen mindre avgörande, eftersom effekten är så låg. Både lång och kort rigg fungerar alltså bra. Vi tycker ändå att kort rigg är att föredra på gummibåtar, då man minskar risken för att propellern stöter emot botten.

Obs att på produktbilderna visas NSR-62X modellen som ser likadan ut, förutom att motorns fysiska storlek är något större på NSR-86X

Leverans
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras direkt till närmsta utlämningsställe. Frakten är alltid kostnadsfri och dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. En expeditionsavgift tillkommer i kassan.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Köpvillkor
Prisgaranti på allt
365 dagars öppet köp
Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 042 - 17 21 60

Se priset!
3 189
:-
Delbetala från: 192:-/månad
Produkten säljer snabbt!
Levereras inom 3-8 vardagar.
Prisgaranti
1 års öppet köp
Fri frakt