Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Hemmagym

160 st produkter
Vikter & skivstänger
Vikter & skivstänger
Yoga
Yoga
Träningsredskap
Träningsredskap
Träningsmaskiner
Träningsmaskiner
Visar 24 av 160 produkter
1
...
7

Hemmagym är en populär lösning för att träna bekvämt och effektivt hemifrån. Genom att skapa ett eget gym i hemmet kan man träna när som helst, utan att behöva ta sig till en offentlig träningsanläggning. Hemmagymmet kan anpassas efter individuella behov och mål, med olika träningsredskap som vikter, träningsbänkar, löpband och cyklar. Det ger även möjlighet att träna i en privat och avslappnad miljö, utan att behöva oroa sig för trängsel eller väntetider. Hemmagymmet är en investering i hälsa och välbefinnande som ger flexibilitet och bekvämlighet för den som vill hålla sig i form.

 • Vilken utrustning behöver jag i ett hemmagym?

  Det beror på hur mycket utrymme du har och vilken slags utrustning du själv anser att du behöver till din träning. Ett hemmagym kan göras både mycket litet och mycket stort. Har du ont om plats kan det till exempel vara en god idé att satsa på maskiner och redskap som möjliggör flera olika slags övningar. På så sätt kan du träna allsidigt även på väldigt liten yta. Här på Trademax finner du all gymutrustning du behöver för att kunna bygga ett eget billigt hemmagym.
 • Går all gymutrustning att köpa online?

  Hela vårt prisvärda sortiment av gymutrustning, träningsredskap och olika tillbehör kan du beställa enkelt och smidigt via vår hemsida. Det gäller såväl mindre redskap som större och mer skrymmande maskiner.
 • Är det svårt att montera ett hemmagym?

  När du köper produkter till ett hemmagym från oss här på Trademax medföljer alltid monteringsanvisningar samt instruktioner för installation och hur du använder respektive redskap och maskin. Större maskiner levereras som regel omonterade, men instruktionerna för montage som medföljer är tydliga och enkla att följa.
 • Håller billiga hemmagym lika hög kvalitet?

  Här på Trademax kompromissar vi aldrig med vare sig kvalitet eller pris. För oss behöver det ena inte utesluta det andra. All vår utrustning för hemmagym är noggrant utvald och kvalitetstestad för att garantera dig som kund bästa möjliga värde för pengarna. Ta gärna en titt i vårt generösa sortiment och beställ utrustning till ditt nya hemmagym du också - alltid billigt här hos oss på Trademax.