Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Camping & vandring

130 st produkter
Visar 24 av 130 produkter
1
...
6

Under sommarmånaderna är camping och vandring något som lockar många. Campa och vandra är inte bara härligt utan det är också ett sätt för dig att leva i naturen. Här hittar du allt du behöver för att klara av ditt äventyr. Oavsett hur många dagar du ska vara borta.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag packa med mig när jag ska vandra & campa?

    Det är inte alltid lätt att veta vad som ska packas när du ska ut på vandring och camping. Oavsett hur länge du ska vara ute på ditt äventyr hittar du allt du behöver här hos Trademax. Börja med att utgå ifrån hur länge du ska vara borta och hur mycket packning du får plats med. Det mest grundläggande att packa i din ryggsäck är tält, soväsck, liggunderlag och tillbehör för att äta.
  • Vad ska jag tänka på inför camping & vandring?

    Är det första gången du ska campa eller vandra finns det några tips att tänka på. Välj tält efter behov. Det vill säga ska du campa uppe i fjällen eller ska du ut på en kortare utflykt i skogen? Se till att du har med dig all grundläggande packning samt hitta balansen mellan att få med det viktigaste och att du slipper bära tungt. Det är även viktigt att ha planerat din vandring och var du ska campa. Genom dessa enkla steg har du goda förutsättningar för en lyckad camping och vandring.
  • Hur vet jag att jag har rätt förutsättningar för en lyckad camping och vandring?

    Genom att köpa produkter av hög kvalitet från vårt sortiment ger du dig själv bra förutsättningar för en lyckad camping och vandring. Med rätt utrustning klarar du av alla situationer som kan dyka upp. Med tält, sovsäck och utrustning från Trademax sortiment är det större chans att du kommer trivas med friluftslivet och längta efter ditt nästa äventyr.