Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Behöver du komma bort från stressen i stan och alla olika måsten. Vi på Trademax är här för att hjälpa dig med det. Hos oss hittar du sovsäckar, liggunderlag, tält och mycket mer. Här kan du med andra ord hitta allt som har med friluftsliv att göra. Vi vill att du ska få den bästa upplevelsen när du ska ut på äventyr.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är friluftsliv?

    Vad som egentligen menas med friluftsliv och vad det omfattar är individuellt. Friluftsliv väcker olika associationer för olika människor och skapar värde på olika sätt. Ordet friluftsliv grundar sig i mötet mellan människa och natur.
  • Vad behöver man ha med sig för ett lyckat friluftsliv?

    Att ha rätt utrustning med sig när man ska leva friluftsliv är viktigt. Det gör upplevelsen mycket smidigare och kanske får du mersmak för friluftslivet. För att göra det bekvämt på resan är det alltid bra att ha med sig sovsäck, liggunderlag och en stor ryggsäck som rymmer all packning. Vill du ha ännu mer komfort kan du packa med dig campingmöbler som är sköna att vila i efter vandringsturen. Oavsett vilken typ av utrustning du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet hos oss på Trademax.
  • Vad gör en aktivitet till friluftsliv?

    I och med att friluftsliv grundar sig i mötet mellan människa och natur kan man säga att all typ av utomhusaktiviteter räknas som friluftsliv. Vistelser i skog och fjäll där camping och vandring är vanligt förekommande.Vi på Trademax erbjuder ett stort sortiment av allt du behöver för ett aktivt friluftsliv. Oavsett hur stort äventyr du har framför dig.