Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 554 produkter
1
...
24

Djur är viktiga för ekosystemet och spelar en avgörande roll för att upprätthålla balansen i naturen. De bidrar till pollinering, spridning av frön och kontroll av skadedjur. Djur är också en resurs för människor, då de ger oss mat, kläder och andra produkter. Dessutom har djur en positiv inverkan på vårt välbefinnande genom att ge oss sällskap och glädje. Tyvärr hotas många djurarter av människans aktiviteter, som habitatförstörelse, klimatförändringar och illegal jakt. Det är vår skyldighet att skydda och bevara djurlivet för kommande generationer.

 • Hur köper jag bäst husdjursmöbler som katträd?

  Katter gillar i regel att komma högt upp, så köp inte ett för lågt träd. Det är bra med flera ställen där din katt kan sitta eller ligga och titta ut över rummet. Köp ett katträd som passar i storlek för just din katt och dess lekmönster och benägenhet att klättra.
 • Hur stor hundgård ska jag köpa?

  Det beror på hur stor din hund är och hur livlig den är. Hunden behöver utrymme för att kunna röra sig och leka. Tänk också på att hunden behöver skugga och kan vilja gå undan i ett mindre utrymme, även ute i hundgården.
 • Kan min kanin bo i sitt kaninhus hela sommaren?

  Alla kaniner är olika, precis som vi människor är och de är sociala varelser. Tänk på att inte lämna din kanin helt ensam i sitt kaninhus, den vill umgås med dig. Var också vaksam vad gäller rovdjur som kan upptäcka kaninhuset. Även om rovdjur inte kommer åt din kanin när den är i sitt hus kan kaninen bli väldigt, väldigt rädd och mycket stressad av ett ovälkommet besök.
 • Går det att använda en hundbädd till katt?

  Javisst! Husdjursmöbler kan användas som du vill. Men det är såklart inte säkert att katten tycker det.