Lek & sport

773 st produkter
Kampanj
2094600(1).jpg
Gör dig redo för sommaren med de små! När det varma vädret närmar sig vill du kanske tillbringa mer tid utomhus i din trädgård. Det är viktigt att kunna koppla av och ha roligt med med barnen. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av lekstugor, studsmattor och olika redskap för en lekfull stund utomhus.

Lek och sport hos Trademax

Vad erbjuder Trademax för sortiment av lek & sport?

Trademax har alla utomhusleksaker du behöver för att göra din trädgård till en rolig lekplats för barnen. Här hittar du ett utbud som passar all typ av hobby & lek - oavsett storlek på trädgård.

Vad innebär lek, sport & hobby?

Under sommaren vill man kunna vara ute så mycket som möjligt för att njuta av det fina vädret, gärna med hela familjen. Med produkter från vårt sortiment kan du ha roligt med dina barn, oavsett ålder. Bläddra bland studsmattor, hoppborgar, gungställningar spel, stugor, fyrhjulingar och mycket mer.

Hur kan jag känna mig trygg med mitt nya köp?

Hos Trademax erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp. Du kan därför fundera i lugn och ro hemma om ditt nya köp av lek & hobby var rätt för dig och din familj. Skulle du ha fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Väggmonterad
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj