Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 1 av 1 produkter

När du ska ge dig ut för att fiska är det viktigt att ha med sig rätt typ av tillbehör för att få en positiv fiskeupplevelse. Hos Trademax hittar du allt du behöver för fiske med hela familjen. Välkommen att utforska vårt stora sortiment av fisketillbehör billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av fiskeutrustning?

    Det finns många olika fiskeredskap att välja mellan. Det kan vara fiskespön, fiskedrag och håvar. När du ska välja rätt utrustning så behöver du välja utifrån vad och var du ska fiska. Olika tillbehör lämpar sig för olika typer av fiske.
  • Vilka tillbehör är viktigast för fiske?

    Det kan låta självklart men för en lyckad fisketur är fiskespö, beten och håv ett måste att ha med. Det är även bra att anpassa ditt tillbehör efter det vatten du ska fiska i, då ökar du chanserna för en bättre fiskeupplevelse.
  • Kan jag köpa fisketillbehör billigt online?

    Hos Trademax hittar du ett varierat utbud av fisketillbehör för alla prisklasser. Som nybörjare finns det ingen anledning att köpa de allra dyraste produkterna, men samtidigt vill du ha hög kvalite på din utrustning. Hos oss hittar du högkvalitativa fisketillbehör som fungerar för alla.