Skippa sidhuvud och gå vidare.

Bil & MC

23 st produkter
Visar 23 av 23 produkter

Att äga en bil eller MC innebär allt som oftast att det även behövs verktyg, förvaring och tillbehör för att kunna utnyttja fordonet till dess fulla potential och ta hand om det på bästa sätt. På Trademax har vi därför samlat allt du kan tänkas behöva som bil eller MC ägare. Du hittar bilbarnstolar, garage, bilverktyg, bilinredning och mycket mer hos oss. Oavsett om du letar efter praktiska tillbehör som takboxar och cykelhållare, eller om du vill ge din bil eller motorcykel ett skyddat ställe att stå på, så kan du hitta det du behöver hos Trademax.

Vilka tillbehör behöver jag för att transportera cyklar på min bil?

För att transportera cyklar på din bil behöver du en cykelhållare. Det finns många olika typer av cykelhållare, inklusive takmonterade och dragkroksmonterade cykelhållare. Se till att välja en cykelhållare som passar din bil eller dragkrok och antalet cyklar du vill transportera.

Finns det verktyg för bil och MC på Trademax?

Ja, hos oss hittar du diverse olike bil- och MCverktyg. Oavsett om du behöver ett repareringskit för bucklor eller en poleringsmaskin så har vi det du behöver hos oss.

Kan jag köpa bilmattor hos Trademax?

Ja, vi har flera olika modeller av bilmattor i vårt sortiment. Både till inne i bilen och till bagageutrymmet.