Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 4 av 4 produkter
Vill du bli en bättre boxare eller bara få till ett rejält träningspass? Då är en boxningssäck och mittsar det perfekta redskapen för dig. Att träna med en boxningssäck eller mittsar kan hjälpa dig att förbättra din teknik, koordination och styrka samtidigt som det är en rolig och intensiv träningform. Hos Trademax hittar du ett stort utbud av boxningssäckar och mittsar i olika storlekar och material. Ta din träning till nästa nivå med några av våra högkvalitativa boxningssäckar och mittsar, du kommer inte att ångra dig!

Vilken typ av boxningssäck passar mig?

Det beror på dina personliga behov och preferenser. En stor och tung boxningssäck är idealisk för att träna styrka och uthållighet, medan en mindre och lättare säck kan hjälpa dig att förbättra din teknik och hastighet. Tänk på vilken typ av träning du vill utföra och välj en boxningssäck som passar dina behov.

Vad är skillnaden mellan en boxningssäck och mittsar?

En boxningssäck är en stor och tung säck som du kan slå på för att träna styrka och uthållighet, medan en mitts är en mindre och lättare kudde, som hålls av en partner och som används för att träna teknik och hastighet. Mittsar finns i olika storlekar och former beroende på vilken typ av slag eller kick du ska öva på. Alltså är båda utmärkta träningsredskap men används för olika syften, så välj det som passar dina behov och mål med din träning.

Kan jag träna med en boxningssäck eller mittsar hemma?

Ja, du kan absolut träna med boxningssäck och mittsar hemma. Det är dock viktigt att ha tillräckligt med utrymme och rätt underlag för att undvika skador. Se också till att ha rätt teknik och använda handskar och andra skydd för att minimera risken för skador.