Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 5 av 5 produkter

Gymgolv är en viktig komponent i träningslokaler och fitnesscenter. De är utformade för att vara hållbara och tåla tunga belastningar samt ge bra grepp och stötdämpning. Vanliga materialval för gymgolv inkluderar gummi, vinyl och trä. Pusselmattor är en populär typ av golvbeläggning för gym. Dessa mattor är lätta att installera och kan enkelt tas bort eller bytas ut vid behov. Pusselmattor finns i olika tjocklekar och mönster för att passa olika träningsaktiviteter och estetiska preferenser. De ger också en mjuk och skonsam yta för att minska risken för skador under träning.

Vanliga frågor om Gymgolv & pusselmatta

  • Vad är skillnaden mellan gymgolv och pusselmatta?

    Gymgolv och pusselmatta är båda populära val för golvlösningar i gym och träningslokaler, men det finns några skillnader mellan dem:
  • Vad är fördelarna med ett gymgolv?

    Ett gymgolv har flera fördelar, både för användarna och för själva gymmet. Här är några av fördelarna med ett gymgolv:
  • Vilket material är gymgolv ofta gjort i?

    Gymgolv är ofta gjorda av olika typer av material, men de vanligaste materialen är trä, gummi och vinyl. Trägolv är vanligt förekommande i gym där man tränar med fria vikter eller utför övningar som kräver bra grepp, eftersom trägolvet ger en stabil och hållbar yta. Gummi- och vinylgolv används främst i gym där man tränar med tyngre maskiner eller utför intensivare konditionsövningar, eftersom dessa material är stötdämpande och ger en mjukare yta att träna på.