Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 16 av 16 produkter
På Trademax hittar du ett brett utbud av gymnastikmattor och tillbehör till ett överkomligt pris. Vi har allt från gymnastikmattor i olika storlekar och färger till airtrack för alla nivåer av gymnaster. Vårt mål är att ge dig högkvalitativa gymnastikprodukter och tillbehör som hjälper dig att träna och förbättra dina färdigheter inom gymnastik. Utforska vårt sortiment av gymnastikmattor, air track och tillbehör och hitta det som passar dig bäst!

Vad är en airtrack?

En airtrack är en typ av uppblåsbar gymnastikmatta som används för att träna gymnastik och akrobatik. Den är gjord av slitstark PVC-material och fylld med luft för att ge stötdämpning och studs under träningen. Airtracks är perfekta för gymnaster på alla nivåer som vill öva på olika rörelser och tekniker. Vi erbjuder flera olika storlekar och modeller av airtrack från bland annat Airtrack Nordic.

Vad är skillnaden mellan en airtrack och en vanlig gymnastikmatta?

Den största skillnaden mellan en airtrack och en vanlig gymnastikmatta är att airtracks är uppblåsbara och ger stötdämpning och studs under träningen. Vanliga gymnastikmattor är vanligtvis gjorda av skum och ger inte lika mycket studs och stötdämpning som airtracks. En airtrack kan också vara lättare att transportera och förvara, vilket gör dem idealiska för träning hemma eller på resande fot.

Kan jag använda min airtrack utomhus?

Ja, airtracks kan användas både inomhus och utomhus. Se bara till att använda den på en plan yta fri från skarpa föremål eller stenar som kan skada mattan. När du är klar med träningen, se till att rengöra airtracken och lagra den på en torr och sval plats för att förlänga dess livslängd.