Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Träningsbänk & bänkpressbänk

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

En träningsbänk är en viktig utrustning för styrketräning och träning av överkroppen. Den används främst för att utföra övningar som bänkpress, hantelpress och flyes. En träningsbänk kan justeras i olika vinklar för att träna olika muskelgrupper och svårighetsnivåer. En bänkpressbänk är en specifik typ av träningsbänk som är designad för att göra bänkpressövningar. Den har vanligtvis en stabil ram och en vadderad ryggstöd som ger stöd och komfort under träningen. Både träningsbänkar och bänkpressbänkar är vanligt förekommande i gym och hemmagym för att bygga styrka och muskelmassa i överkroppen.

Vanliga frågor om Träningsbänk & bänkpressbänk

  • Vad är skillnaden på en träningsbänk och en bänkpressbänk?

    En träningsbänk är en allmän term som används för att beskriva en bänk som används för olika typer av träning. Den kan användas för att utföra olika övningar som situps, hantelpressar och andra styrketräningsövningar.
  • Hur ska man träna för att bli stark i bänkpress?

    För att bli stark i bänkpress är det viktigt att ha en strukturerad träningsplan och att träna regelbundet. Här är några tips för att förbättra din styrka i bänkpress:
  • Hur använder man en träningsbänk?

    En träningsbänk används för att utföra olika övningar för olika muskelgrupper. Här är några steg för att använda en träningsbänk: