Träningsredskap

139 st produkter
Kampanj
1160478(5).jpg

Vad kan jag köpa för träningsredskap på Trademax?

Hos oss på Trademax finner du ett stort utbud av olika typer av redskap till din träning. Du kan träna flera olika muskelgrupper med våra träningsredskap, till exempel med hjälp av en träningsbänk. Du finner även hantlar, viktvästar och boxningssäckar, bara för att nämna några av de träningsredskap som vi erbjuder här på Trademax.

Vad ska jag tänka på när jag tränar med träningsredskap?

Om du är en otränad person kan det vara bra att ta det lite lugnt från början. Starta mjukt och känn efter vad kroppen klarar av. Till exempel kan du välja att börja med att använda någon av våra hantlar med lägre vikt.

Vad ska jag köpa för redskap när jag vill träna upp armarna?

Om du behöver träna upp din armstyrka kan hantlar eller en skivstång vara bra att börja med. Sedan erbjuder vi även chinsräcken här hos oss på Trademax, där armarna också får sig en rejäl omgång. Hos oss hittar du precis samma utbud av träningsredskap som du använder dig av när du är på gymmet. Genom att köpa träningsredskap hos oss så kan du nu enkelt utföra din träning på hemmaplan.

Kan jag köpa tillbehör till träningsredskap hos er?

Ja, det kan du göra. Vi erbjuder flera olika tillbehör till träningsredskap. Om du har flera hantlar liggandes hemma kan till exempel vårt hantelställ vara bra att placera dessa i. Du finner även andra tillbehör till träningsredskap hos oss på Trademax, för att du ska få ett så bra träningspass som möjligt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj