Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 1 av 1 produkter

Bilvård och biltvätt är viktiga för att hålla bilen i gott skick och bevara dess värde. En regelbunden biltvätt hjälper till att avlägsna smuts, salt och andra föroreningar som kan skada lacken och rosta bilens kaross. Det finns olika typer av biltvättar att välja mellan, såsom automatiska tvättar, självtvättar och professionella bilvårdscenter. För att skydda bilens lack och ge den extra glans kan man även använda sig av olika bilvårdsprodukter, som exempelvis vax och lackskydd. Att ta hand om sin bil genom regelbunden bilvård och biltvätt förlänger dess livslängd och gör den mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

Vanliga frågor om Bilvård & biltvätt

 • Är det bra att tvätta bilen i automattvätt?

  Det beror på vilken typ av automattvätt det är och hur väl underhållet den är. Vissa automattvättar använder hårda borstar eller kemikalier som kan skada lacken på bilen. Det är alltid bra att undersöka och välja en automattvätt som använder skonsamma metoder och produkter. Om automattvätten är väl underhållen och använder mjuka borstar eller skumtvätt, kan det vara en bekväm och effektiv metod att tvätta bilen.
 • Får man sitta i bilen under biltvätt?

  Nej, det rekommenderas inte att sitta i bilen under en biltvätt. Det kan vara farligt eftersom vatten och tvättmedel kan komma in genom fönstren och skapa obehag eller skada elektroniska komponenter i bilen. Dessutom kan rörliga delar i tvättanläggningen utgöra en risk för personskador. Det är bäst att följa anvisningarna och anvisningarna från tvättanläggningen och stiga ut ur bilen under tvätten.
 • Vad kostar bilvård?

  Priset för bilvård kan variera beroende på vilka tjänster du väljer och var du utför bilvården. Vanliga bilvårdstjänster inkluderar tvätt, polering, vaxning, invändig rengöring, motorrengöring och däckbyte. Priserna kan också variera beroende på bilmodell och storlek. För en grundläggande tvätt kan kostnaden vara runt 200-300 kronor, medan en mer omfattande detailing kan kosta flera tusen kronor. Det bästa är att kontakta lokala bilvårdsföretag för att få specifika priser och erbjudanden.
 • Vad betyder bilvård?

  Bilvård syftar till att rengöra, underhålla och skydda en bil för att hålla den i gott skick och förlänga dess livslängd. Det inkluderar regelbunden rengöring både inuti och utanför bilen, polering och vaxning, samt att utföra service och underhåll för att se till att bilens olika komponenter fungerar korrekt. Bilvård är viktigt för att bibehålla både utseendet och prestandan hos en bil.