Poolstegar för olika typer av pooler

Visar 13 prisvärda produkter
Sortera på

Poolstegar var förr något som enbart behövdes till nedgrävda pooler, eftersom ovanmark-pooler oftast inte hade ett djup som krävde en stege för att ta sig ner i poolen. Så är det emellertid inte längre, då marknaden för pooler verkligen har revolutionerats. Idag kommer även ovanmark-pooler och delvis nedgrävda pooler med djup på upp till 150 cm, och då kan det krävas en stege för att vänja sig vid vattnets temperatur innan du doppar hela kroppen. Hos oss på Trademax hittar du poolstegar som är utformade för olika typer av pooler. Vi har poolstegar för både ovanmarks-pooler, delvis nedgrävda pooler och för helt nedgrävda pooler. På så sätt kan du enkelt använda stegen för att ta dig ner i poolen, och barn som annars kanske inte hade kommit i poolen kan också bada och leka i det härliga vattnet. Vi erbjuder praktiska stegar i rostfritt stål för pooler med olika djup. Det rostfria stålet håller sig snyggt i åratal framöver. Själva trappstegen på våra poolstegar har halkskydd, vilket är viktigt när du har med vatten att göra, särskilt när det är barn som ska bada i poolen. På Trademax får du mycket kvalitet för pengarna vid köp av poolstegar. Oavsett om du behöver en poolstege för en nedgrävd pool med ett djup på 150 cm eller en poolstege för en ovanmark-pool med ett djup på 120 cm så har vi produkter för dig. Välj ut den stege som passar din pool och se fram emot en snabb och gratis leverans från oss!

Poolstegar för både badkrukor och vattendjur

Poolstegar hjälper dig att ta dig i och ur vattnet i ditt eget tempo. Det är smidigt oavsett om du är ett barn som leker, eller en något temperaturkräsen vuxen. Med poolstegar kan barnen öva på sina dykningsförmågor på en bekväm höjd och här kan du som vuxen även göra styrkeövningar i ett mjukt vattenmotstånd. Viktigt att tänka på vid köp av poolstegar är att de ska passa till det djup du har på din pool. Välj även en stege i rostfritt stål, då poolstegar självklart kommer att utsättas för mycket vatten och därmed annars lätt kommer rosta. Rosten hamnar ju i sådant fall i vattnet i din pool. Med en stege i rostfritt stål klarar du dig ifrån detta och kan på så sätt länge ha en snygg poolstege vid din pool. Vi har, som vi nämnt, poolstegar med många fördelar här på Trademax. Bland annat har vi:

  • poolstegar till flera olika pooltyper
  • rostfria stålstegar
  • poolstegar med halkskydd
  • poolstegar för olika djup

Du kan se fram emot många härliga dagar vid din alldeles egen pool, där du med poolstegen lätt tar dig ner i poolen. Vi hoppas att du blir nöjd med din poolstege!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Utseende
Pris