Prisvärda skydd till poolen hos Trademax

Visar 29 prisvärda produkter
Sortera på

Det finns flera olika former av skydd för din pool, och de är bra för att skydda poolen mot olika saker. Beroende på vad för typ av pool du har kommer du behöva olika former av skydd. En nedgrävd pool behöver i installationsskedet en bottenskyddsmatta som skydd mot inverkan från marken, men sedan mest ett termofolieskydd eller någon form av poolöverdrag som fångar upp exempelvis kvistar, löv och pollen. En pool ovan mark behöver även den ha en bottenskyddsmatta, mycket för att det ska vara skönt att gå på poolens botten, men även för att skydda poolbottens yta mot inverkan från marken. Du kommer antagligen behöva byta ut bottenskyddsmattan efter en längre tid, då den utsätts för väder och vind när poolen står ovan mark. Ett bra termofolieskydd till poolen gör att dina uppvärmningskostnader minskar, då poolens värme inte försvinner ut i luften när skyddet ligger över. Det "låser inne" värmen och gör så att den stannar där den ska vara - i poolen. Bra både för din plånbok och för miljön! Våra skydd för pooler är enkla både att montera på och av, vilket gör det mycket mer troligt att du faktiskt kommer att använda ditt poolskydd. För dig som har en nedgrävd pool har vi även mycket smidiga upprullningsenheter för termofolie och andra poolskydd, vilket gör det till en barnlek att klä och avtäcka poolen med ett skydd. Du använder bara veven och vips så är poolskyddet upprullat. Genom att köpa skydd till din pool via Trademax kan du minska på kostnaderna för poolen med många procent. Du drar ner på värme och rengöringskostnader genom att köpa rätt skydd till poolen, och köper du det via Trademax så får du ofta ta del av rejält nedsatta erbjudanden. Med vårt breda utbud av skydd i mängder av storlekar hittar du säkerligen ett som passar till just din pool! Klicka enkelt hem det, och se fram emot en snabb och gratis leverans!

Skydd till poolen för både sommar och vinter

En pool i trädgården är ju en fantastisk lyx som fler och fler kan unna sig tack vare allt billigare pooler och smarta lösningar med ovanmarkpooler som inte kostar skjortan. Viktigt att tänka på för att din pool ska hålla länge och för att du ska kunna njuta av den utan att exempelvis behöva städa den speciellt ofta eller se markant ökade uppvärmningskostnader, är att spendera en engångssumma på skydd till din pool. På så sätt kan du undvika den mängd av smuts som grusar ned botten, att värmen försvinner ut snabbt från poolen och att botten skadas av exempelvis vassa stenar som ligger på marken. Satsa på kvalitativa skydd till din pool från Trademax. Vi har flertalet olika typer av skydd i olika storlekar som passar till olika pooler. Till exempel hittar du:

  • upprullningsenheter
  • termofolie
  • bottenskyddsmattor
  • standardskydd som funkar även på vintern
  • vinterskydd

Läs på varje produktbeskrivning till vilken typ av pool det specifika skyddet passar. En del passar till nedgrävda pooler och en del passar bättre till ovanmarkpooler. Om din pool kommer stå ute under vinterhalvåret är det viktigt att även satsa på ett bra vinterskydd till din pool så att den står pall för vinterns stormar och isande temperaturer.