Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

TV väggfäste & TV stativ

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Att ha rätt utrustning för att visa upp tv-skärmen på bästa sätt är viktigt när du tittar på tv. Använd ett tv-stativ eller tv-väggfäste ur vårt varierade sortiment.

Få upp din tv på väggen med tv-väggfäste

  • Hur väljer jag tv-stativ eller tv-väggfäste?

    Om du vill kunna flytta din tv till olika ställen är det bra med ett tv-stativ. Ett tv-väggfäste fixerar din tv på samma ställe hela tiden. Vill du ha din tv på väggen men samtidigt kunna se på tv ur olika vinklar är det bra med ett tv-väggfäste med svängarm. Flera väggfästen för tv går också att tippa framåt. Det gör att du kan vinkla ner din tv när du vill se på nära håll.
  • Var kan jag placera mitt tv-stativ?

    Om du har ett golvstativ är det bra att ställa det mot en vägg eller i ett hörn. Om du vill se på tv från ett annat håll är det enkelt att flytta stativet och din tv. Du kan också vrida stativet, om det inte har en inbyggd vridarm. När det gäller tv-stativ som är gjorda för en tv-bänk kan du placera det på vilken horisontell yta som helst.
  • Hur monterar jag mitt tv-väggfäste?

    Du behöver ha rejält långa skruv och plugg för att de ska hålla för tyngden av din tv. Se till att väggen du sätter upp fästet på inte är porös, utan att skruvarna verkligen fäster. Var också försiktig när du borrar för skruven så att du inte stöter på någon elledning. Om du har ett tv-väggfäste med svängarm är det viktigt att se till att din tv verkligen har svängrum nog.