Tv-skåp

660 st produkter
Kampanj
1898563(3).jpg

Vad avses med ett TV-skåp?

TV-skåp kan vara olika typer av förvaringsmöbler. Det finns det klassiska TV-skåpet där du kan dölja TV:n, och det finns mindre skåp för praktisk förvaring i vardagsrummet. Genom att välja vackra TV-skåp kan du skapa ett harmoniskt och välstädat vardagsrum. Du kan också hitta snygga TV-bänkar i olika storlekar som vackert ramar in rummet.

Hur väljer jag TV-skåp?

När du ska välja exempelvis en TV-bänk bör du tänka på om du ska hänga TV:n på väggen eller om den ska stå på bänken. Ska du ställa TV:n på bänken bör du ha ca 20 cm tillgodo på varje sida. Tänk på att du kan matcha olika skåp med vägghyllor för att skapa en väldesignad känsla i rummet. Vi har olika många TV-skåp så du kan hitta din stil.

Hur kan jag inreda ett mindre rum med TV-skåp?

När du väljer andra typer av skåp kan du tänka på att du även kan nyttja höjden. Höga och smala skåp kan skapa förvaringsmöjligheter även i mindre rum. Hos oss på Trademax kan du också hitta mindre TV-bänkar som gör det möjligt att inreda mindre rum med vackra TV-möbler. Väggskåp till förvaring ger möjlighet att kombinera med bänkar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj