Tv skåp

432 st produkter
Kampanj
1898891(1).jpg

Vad avses med ett TV skåp?

TV skåp kan vara olika typer av förvaringsmöbler. Det finns det klassiska TV-skåpet där du kan dölja TV:n, och det finns mindre skåp för praktisk förvaring i vardagsrummet. Genom att välja vackra TV skåp kan du skapa ett harmoniskt och välstädat vardagsrum. Du kan också hitta snygga TV-bänkar i olika storlekar som vackert ramar in rummet.

Hur väljer jag TV skåp?

När du ska välja exempelvis en TV-bänk bör du tänka på om du ska hänga TV:n på väggen eller om den ska stå på bänken. Ska du ställa TV:n på bänken bör du ha ca 20 cm tillgodo på varje sida. Tänk på att du kan matcha olika skåp med vägghyllor för att skapa en väldesignad känsla i rummet. Vi har olika många TV-skåp så du kan hitta din stil.

Hur kan jag inreda ett mindre rum med TV skåp?

Att använda sig av ett tv skåp i ett mindre rum kan vara riktigt kvadratsmart. Genom att ha ett tv skåp där du kan dölja din tv skapar du ett rum som kan användas som mer än bara ett tv-rum och tvn behöver inte stå i fokus. Med ett skåp så kommer även förvaringsmöjligheter, vilket ibland kan vara svårt att ordna i det mindre rummet eller hemmet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Väggmonterad
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Placering
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj