Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 46 produkter
12

Mediastativ och väggfästen är två vanliga tillbehör för att montera och placera elektroniska enheter som TV-apparater och bildskärmar. Ett mediastativ är en fristående enhet som kan placeras på golvet eller på en möbel för att hålla och stödja en TV. Det ger flexibilitet och möjlighet att justera vinkeln och höjden på skärmen för att uppnå bästa visningsupplevelse. Å andra sidan är ett väggfäste en fast installation där TV:n monteras direkt på väggen. Det ger en platsbesparande lösning och ger möjlighet att fritt justera vinkeln och positionen på skärmen. Båda alternativen har sina fördelar och det beror på användarens behov och preferenser vilket alternativ som är bäst lämpat.

Vanliga frågor om Mediastativ & väggfäste

Hur vet man vilket väggfäste man ska ha till TV?

För att veta vilket väggfäste man ska ha till sin TV behöver man ta hänsyn till några faktorer:

1. TV-storlek: Mät bredden och höjden på din TV för att få en uppfattning om vilken typ av väggfäste som passar bäst.

2. VESA-standard: Kontrollera vilken VESA-standard din TV har. Detta är ett standardiserat mått som används för att ange avståndet mellan monteringshålen på baksidan av TV:n. Väggfästet du väljer måste vara kompatibelt med TV:ns VESA-standard.

3. Väggmaterial: Ta reda på vilket material väggen består av. Detta kan påverka vilken typ av väggfäste som är mest lämpligt att använda.

4. Maximal belastning: Se till att väggfästet kan hantera den vikt som din TV har. Detta anges vanligtvis i produktbeskrivningen för väggfästet.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja rätt väggfäste som passar din TV och dina behov.