TV-möbelset

507 st produkter
Kampanj
b12efb85a4b80258cec272bbac9a594081681554.jpg

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag lättast med TV-möbelset?

Fördelen med att köpa TV-möbelset från Trademax är att det blir lätt att inreda. Beroende på möbelset kan du få matchande tv-bänk och tv-hyllor. På så sätt blir inredningen harmonisk och de olika delarna passar garanterat ihop. Du kan också välja hur du ska disponera möblerna i rummet. Så vill du enkelt och smidigt få ett matchande rum är ett TV-möbelset ett perfekt val. Dessutom kan du vid behov lätt möblera om och flytta till ett annat rum när du önskar.

Vad ska jag tänka på när jag väljer TV-möbelset?

Symmetri och storlek är viktigt att tänka på. I ett stort rum kan mindre möbler göra att det ser undermöblerat ut. Har du en vägghängd TV bör du mäta så du får en bra höjd på TV:n. Om du väljer ett TV-möbelset med hyllor över bör du även mäta så du har utrymme över TV:n som räcker för monteringen. Har du ett ljust rum kan det vara vackert att bryta av med härliga möbler i olika träslag eller mörkare färger. En TV-bänk och möbler i vitt gör rummet ljusare och kan göra att rummet upplevs större.

Finns det möbelset till mindre rum?

Absolut kan du hitta set med TV-möbler som passar mindre rum. Du kan hitta vackra TV-möbler i mindre storlekar som matchar med sina väldesignade hyllor. Fördelen är också du kan fördela möblerna så att de passar din planlösning och ditt utrymme. Oavsett vilken storlek du behöver kommer du hitta ett tilltalande TV-set hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj