Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 19 av 19 produkter
En CD-hylla och DVD-hylla är möbler som används för att organisera och förvara CD-skivor och DVD-skivor. Dessa hyllor är vanligtvis tillverkade av trä, metall eller plast och finns i olika storlekar och designer för att passa olika behov och inredningsstilar. CD-hyllor och DVD-hyllor har vanligtvis flera hyllplan eller fack där skivorna kan placeras vertikalt eller horisontellt. Dessa möbler är populära hos musik- och filmentusiaster som vill ha en snygg och praktisk lösning för att hålla ordning på sina samlingar.

  • Vad är fördelen med CD- och DVD-hyllor?

    Dels är det lättare att få dina CD-skivor och DVD-filmer att stå rakt i en smalare hylla. Det hela blir mer mycket överskådligt och fodralen bredvid far inte iväg när du drar ut den skiva eller film du vill ha. Att ha speciella hyllor för dina CD-skivor och DVD-filmer ser också elegantare ut än att ha dem i en vanlig bokhylla. CD- och DVD-hyllor är också utmärkta för att förvara kryddor och andra burkar i köket, eller som hylla för vantar och mössor i hallen.
  • Hur ska jag tänka när jag väljer CD- och DVD-hyllor?

    Skaffa mer hyllutrymme än du tror att du behöver. Förmodligen kommer du att skaffa dig fler CD-skivor och DVD-filmer som du vill ha plats för tillsammans med de andra. Dessutom är det väldigt snyggt att på en hylla här och var ha ett annat föremål, som en vas, en prydnadssak eller en liten lampa. Det blir en snygg inredningsdetalj som mjukar upp helheten. Du kan till och med ha en extra hylla bara för vackra föremål.
  • Var placerar jag bäst mina CD- och DVD-hyllor?

    Du vill så klart ha dina skivor och filmer nära till hands där du kommer att spela dem, men förmodligen vill du att alla dina hyllor ska bilda en helhet. Satsa antingen på att ha allt på samma vägg eller precis i närheten av varandra. Du kan med fördel ställa CD- och DVD-hyllor på var sin sida om en bänk där du har dina spelare.