Tv-hylla

10 st produkter
Kampanj

Med en vägghängd tv möbel kan du placera din tv på ett snyggt och ergonomiskt sätt. Här har vi samlat olika varianter av tv-hyllor och kompletta tv-möbler så att du kan hitta en som passar just dig och ditt hem. Välj mellan olika modeller, material och färger. Vi hjälper dig att hitta en snygg tv möbel till tv-rummet eller vardagsrummet., med eller utan smart förvaring.

Mer än bara en snygg tv-möbel

Tn:n har ofta en central del i vardagsrummet. När en modern platt-tv ska upp på väggen ska den väl givetvis ha något passande till. Med en snygg tv-hylla får du mer än bara praktisk fördelar. Du får även en dekorativ möbel vilken du kan dölja fula sladdar och elektronikartiklar med. Dessutom kan du välja en tv-hylla eller tv-möbel med förvaringslösningar i form av öppna hyllplan, samt sidoskåp, eller en tv möbel med vitrinskåp. Vi erbjuder tv hyllor med hylla under, samt över tv:n.

 

Att tänka på när du väljer tv-hylla eller tv-möbel

När du ska köpa tv-hylla finns det en del aspekter som du bör ha med i beräkningarna, dels av praktiska skäl men också för att öka chanserna att bli nöjd med ditt val på alla sätt och vis. Tänk därför på:

Storlek - Dels på din tv, men även vad gäller rummet där den ska placeras. Naturligtvis måste måtten på din tv överensstämma med måtten på tv-hylla för att det ska bli bra, men storleken spelar även roll av estetiska skäl. En för stor tv-hylla kan göra att proportionerna får din tv att upplevas liten, samtidigt som en liten kan se lustig ut i sammanhanget eller till och med inte rymmas. Har du ett litet rum bör du också satsa på en liten tv möbel som inte tar upp onödigt mycket plats som skulle kunna användas till annat. Men även här gäller det att se till proportionerna då en allt för liten tv-hylla också kan få rummet att se konstigt ut. Innan du väljer tv-hylla rekommenderar vi därför att du tar mått på både din tv och rummet.

Typ - När det kommer till tv-hyllor finns det olika varianter att välja mellan. Alla kanske inte behöver så mycket förvaring i sin tv-möbel, och då kanske det räcker gott och väl med en stilren och trendig flatscreenpanel. Behöver du däremot mycket förvaringsutrymme så passar en komplett tv-möbel med hyllor och sidoskåp utmärkt. Fundera på vilka förvaringsbehov du har och se till att välja en tv-hylla utefter dina behov och krav. Kanske vill gömma undan saker, organisera eller visa upp vackra inredningsdetaljer? Kanske vill du ha lite av vardera? Det kan kanske vara lite klurigt att uppskatta sina förvaringsbehov, men chansen att bli riktigt nöjd med sin tv-hylla eller tv-möbel är mer sannolikt om man verkligen lägger ner tid på att hitta en tv-möbel med rätt förvaringsutrymme. Behöver du ytterligare förvaringsmöbler i tv-rummet eller vardagsrummet så erbjuder vi även ett gediget utbud av vitrinskåp, sideboards och skänkar, förvaringsskåp bland mycket mer.

Stil, färg och material - Förmodligen letar du efter en tv-hylla eller tv-möbel som matchar övrig inredning i rummet. Det är därför viktigt att fundera på vilka färg- och materialval som skulle kunna passa bäst. En tv möbel i ek är tidlös och stilren och ger hemmet ett naturskönt och rofyllt uttryck, i såväl det trendiga som det lantliga och retroinspirerade hemmet. Samtidigt är modern tv möbel i vit och svart lack i högglans utgör en stilfull kombination och är alltid ett säkert kort. Här är valet helt upp till dig och din personliga inredningsstil.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Med belysning
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj