Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 5 av 5 produkter

Tvn har ofta en central del i vardagsrummet. När en modern platt-tv ska upp på väggen ska den väl givetvis ha något passande till. Med en snygg tv hylla får du mer än bara praktisk fördelar. Du får även en dekorativ möbel vilken du kan dölja fula sladdar och elektronikartiklar med. Dessutom kan du välja en tv hylla eller tv möbel med förvaringslösningar i form av öppna hyllplan, samt sidoskåp, eller en tv möbel med vitrinskåp. Vi erbjuder tv hyllor med hylla under, samt över tv:n.

Mer än bara en snygg tv möbel

 • Vad ska jag tänka på när du väljer storlek på tv hylla eller tv möbel?

  När du ska köpa tv-hylla finns det en del aspekter som du bör ha med i beräkningarna, dels av praktiska skäl men också för att öka chanserna att bli nöjd med ditt val på alla sätt och vis. Tänk därför på:

  Storleken har stor betydelse, både storleken på din tv, men även vad gäller rummet där den ska placeras. Naturligtvis måste måtten på din tv överensstämma med måtten på en tv hylla för att det ska bli bra, men storleken spelar även roll av estetiska skäl. En för stor tv hylla kan göra att proportionerna får din tv att upplevas liten, samtidigt som en liten kan se lustig ut i sammanhanget eller till och med inte rymmas. Har du ett litet rum bör du också satsa på en liten tv möbel som inte tar upp onödigt mycket plats som skulle kunna användas till annat. Men även här gäller det att se till proportionerna då en allt för liten tv hylla också kan få rummet att se konstigt ut. Innan du väljer tv hylla rekommenderar vi därför att du tar mått på både din tv och rummet.

 • Finns det tv hyllor med förvaring?

  När det kommer till tv möbler finns det olika varianter och utföranden att välja mellan. Alla kanske inte behöver så mycket förvaring i sin tv-möbel, och då kanske det räcker gott och väl med en stilren och trendig flatscreenpanel. Behöver du däremot mycket förvaringsutrymme så passar en komplett tv möbel med hyllor och sidoskåp utmärkt. Fundera på vilka förvaringsbehov du har och se till att välja en tv hylla utefter dina behov och krav. Kanske vill du gömma undan saker, organisera eller visa upp vackra inredningsdetaljer? Kanske vill du ha lite av vardera? Det kan kanske vara lite klurigt att uppskatta förvaringsmöjligheterna utifrån en bild, men chansen att bli riktigt nöjd med sin tv hylla eller tv möbel är mer sannolik om man verkligen lägger ner tid på att hitta en tv möbel med rätt förvaringsutrymme. Behöver du ytterligare förvaringsmöbler i tv-rummet eller vardagsrummet så erbjuder vi även ett gediget utbud av vitrinskåp, sideboards och skänkar, förvaringsskåp bland mycket mer.
 • Vilka material och färger erbjuder Trademax på sina tv möbler?

  Förmodligen letar du efter en tv hylla eller tv möbel som matchar övrig inredning i rummet. Det är därför viktigt att fundera på vilka färg- och materialval som skulle kunna passa bäst. En tv möbel i ek är tidlös och stilren och ger hemmet ett naturskönt och rofyllt uttryck, i såväl det trendiga som det lantliga och retroinspirerade hemmet. Samtidigt är modern tv möbel i vit och svart lack i högglans utgör en stilfull kombination och är alltid ett säkert kort. Här är valet helt upp till dig och din personliga inredningsstil.