Pallar

Visar 47 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

En pall är praktisk att inreda med, eftersom den går att använda lite som du vill, där och när du har behov av den. Pallar kan vara tillfälliga, flyttbara sittplatser, fungera som avlastning åt trötta fötter eller för att nå upp till höga hyllor. Dessutom är pallen en fin inredningsdetalj som passar in överallt. Hos oss kan du hitta många olika pallar, för de flesta ändamål och stilar. Köp din nya pall hos oss, och se fram emot att få den hemlevererad till dörren snabbt och säkert!

En pall är hemmets kreativa möbel

Förutom att din pall är det självklara valet att lägga upp trötta fötter på så är det också en naturlig och smidig lösning för att utöka antalet sittplatser. Det betyder att din pall har en funktion som förändras från tillfälle till tillfälle, där den kommer till nytta både när du är ensam hemma och när det är som mest folk i ditt hem. Pallen är med andra ord användbar i många olika lägen, och användningsområdena slutar inte heller där. Med en pall får du också ett extra avlastningsbord, där du kan lägga ifrån dig sådant som inte har någon given plats, eller sådant som du behöver komma åt snabbt. Möjligheterna är oändliga med en pall i ditt hem, och av den anledningen är det lätt att förstå varför den är så populär att köpa. Du hittar ett stort utbud av olika pallar här hos oss på Trademax!

Självklart ska du inte enbart välja pall efter funktion, utan du kan börja i andra änden med designen och få de många funktionerna på köpet. Som brukligt när vi handlar möbler och inredning till våra hem är att vi till en början tittar på hur designen är. Är det formgivet, designat och byggt på det sätt som tilltalar oss och skulle det passa i vårt hem med vår övriga stil? Det är där vi börjar vår resa efter inredningsdetaljer och det är också där som du kan börja din jakt på din nästa pall i ditt hem!

Pallar hittar du i många olika fantasifulla former och designer här hos oss på Trademax. Det gör att det blir lätt för dig att hitta precis den typ av pall som du är ute efter, och det blir på samma gång lätt att matcha den med din övriga inredning. Din pall kan du ha var som helst, hur som helst, där du kanske är ute efter en hallpall eller bara en sittpall i största allmänhet. Oavsett ditt mål och ditt behov så kommer du att hitta en pall här hos oss som gör ditt hem bättre, mer praktiskt och samtidigt vackrare!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj