Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Träpall

87 st produkter
Sittpuff
Sittpuff
Fotpall
Fotpall
Visar 24 av 87 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

En träpall kan användas till mycket. Du kan sitta på den när du ska ta på skor och stövlar. Blir du trött av allt slit och släp, kan du sätta dig på din pall i trä och vila en stund. Sitter du bekvämt bakåtlutad i en fåtölj vill du kanske ha dina fötter lite högre. Då skaffar du en fotpall som matchar din fåtölj. Att ha fötterna i högläge är inte bara vilsamt. Det är även bra för hälsan. Det kan din doktor bekräfta. Här på Trademax har vi många olika pallar i trä som du kan välja bland.

Användbara pallar i trä

  • Kan jag använda en träpall som fotpall?

    Om du köper en pall i trä, kommer den att ge dig nytta, nöje och bekvämlighet. En pall trä flyttar du lätt omkring och kan därmed ha många olika funktioner i hemmet. Behöver du plötsligt en ytterligare sittplats, står pallen redo. Brukar du ta en tupplur under dagen? Sätt dig i din fåtölj eller stol och lägg fötterna på din pall. Du slappnar av direkt och om en liten stund är du utvilad och redo att ta dig an resten av dagen.
  • Finns det olika former på pallar i trä?

    På Trademax hittar du träpallar i många olika former. Välj mellan en kvadratisk pall, en rektangulär pall, en rund pall, en pall med ben eller kanske är du ute efter en pall med inbyggd förvaring? Behöver du fler än en pall trä som inte ska stå framme har vi även stabelbara pallar i vårt sortiment.
  • I vilka rum passar en pall i trä?

    En träpall passar i alla rum och utrymmen. Du kan ha din träpall i boden, i köket, vardagsrummet, badrummer eller kanske behöver du en pall i trä i garaget? Det finns inga rätt eller fel när det gäller var du placerar din nya pall trä.