Fotpall

280 st produkter
Kampanj
1491881(1).jpg

Glid ner i soffan på kvällskvisten och vila dina fötter på en bekväm fotpall! Oavsett vilken typ av fotpall du söker, så har Trademax en för dig. Vi har samlat ett utbud av sköna fotpallar som är designade för att passa till våra soffmodeller. Välj mellan klassisk och stilren design – helt efter dina premisser. Här hittar du bland annat fotpall med förvaring, fotpall i skinn eller en rund fotpall. Vårt mål är att ge dig en bekväm lösning som passar med hemmets övriga inredning. Svårt att välja? Kom in till någon av våra butiker för att prova våra fotpallar.

Fotpallar som kombinerar komfort och design

Lägg upp fötterna på en snygg och bekväm fotpall. Här hittar du fotpallar i en mängd olika storlekar, modeller, material och färger. Komplettera din favoritfåtölj eller soffgrupp med en fotpall från Trademax för extra komfort. Våra fotpallar är formgivna för att kombinera både komfort och genomtänkt design, och passar utmärkt även som snygga inredningsdetaljer i ditt hem. Med en fotpall från Trademax får du en snygg och multifunktionell möbel som gör under för ditt vardagsrum och din myshörna!

Vi har fotpallar i olika former och material för alla smaker och stilar. Hos oss hittar du allt från en liten fotpall som är lätt att placera och flytta efter behov och önskemål, till en elegant avlång fotpall, samt fotpall med förvaring. Kanske är du är ute efter en låg fotpall, eller en fotpall som har samma höjd som din fåtölj eller soffa? Vi har fotpallar som matchar med flera av våra fåtöljer och soffor, men att bryta av och välja en fotpall i annan form, höjd och design kan ge ett effektfullt intryck i ditt vardagsrum. Hos oss kan du välja mellan rund fotpall, avlång fotpall och kvadratisk fotpall.

Fotpallar av hög kvalitet

Vi på Trademax erbjuder ett stort utbud av fotpallar tillverkade i en mängd olika material, men med en sak gemensamt - Hög kvalitet med lång hållbarhet! Här hittar du bland annat:

  • fotpall sammet
  • fotpall skinn
  • fotpall läder

Välj din favorit-klädsel bland alla våra fina textilier och skinn. Hos oss hittar du fotpallar i populära standardfärger som vit, svart och beige, men också färgstarka fotpallar i grönt, rött, rosa, lila med flera. Här hittar du även eleganta och dova nyanser som mörkblå, vinrött, mörkgrå och mörkbrunt… Färgspektrumet på våra fotpallar sträcker sig till en oändlighet. Allt för att du ska kunna hitta fotpallen som passar just dig.

Köp billig fotpall online hos Trademax

Beställ en ny fotpall smidigt och enkelt med några klick online hos oss. Vi levererar dina köp med snabba leveranser av lagervaror på 2-6 dagar! Skulle du ha några frågor så finns vår kunniga och tillmötesgående kundsupport här för att hjälpa dig!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj