categoryTopBlock

Konstgjorda växter

483konstgjorda växter på rea
Dekoration
Cyber Monday

Dekorera hemmet med konstgjorda växter

Växter är en inredningsdetalj som skapar en lummig och trivsam atmosfär. Att ta hand om levande växter och blommor kräver dock tid och möda – något som alla inte har lust eller möjlighet till. Idag är många konstväxter så pass naturlika att få märker skillnaden.

Vad är fördelen med konstgjorda växter?

Det finns flera tänkbara anledningar till varför man inte skulle vilja ha levande växter. Man kan vara allergisk, ha husdjur som riskerar att stoppa i sig dem – eller helt enkelt vara ointresserad. Konstgjorda växter är ett allergivänligt, ekonomiskt och tidseffektivt alternativ för den som trots allt vill smycka hemmet, kontoret eller uteplatsen med växtlighet och grönska.

Vilket material består konstgjorda växter av?

Artificiella växter kan vara gjorda av exempelvis plast, trä eller tyg. Bläddra igenom vårt sortiment av billiga konstgjorda växter för att hitta det som faller just dig i smaken.

Vilka konstväxter finns att välja mellan?

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av gröna växter och färgglada blommor till ett bra pris. Vi har de allra mest populära växterna, små som stora, enkla och diskreta som pampiga och iögonfallande.

Hur tar jag hand om mina konstgjorda växter?

En av fördelarna med konstväxter är att de till skillnad från vanliga växter inte kräver något underhåll, och därför passar perfekt för den som saknar tid och engagemang till detta. Växterna har heller inget behov av ljusinsläpp och kan därför placeras varsomhelst. På sin höjd kan man behöva damma av dem då och då – om ens det.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday
Cyber Monday