Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter

Vem har sagt att väggförvaring inte kan vara snyggt? Här hittar du många olika varianter av väggförvaring som både är praktisk och dekorativ. Här finns något för alla; från päronformade hyllor till stilrena nyckelskåp. Väggförvaring är användbart i såväl hallen som köket eller badrummet. Med var sak på sin plats blir det enklare att hålla ordning och reda. Dessutom kan väggförvaring också fungera som konstverk på väggen! Hitta fina alternativ till barnens rum, vardagsrummet, badrummet och köket!

Ordning och reda med snygg väggförvaring

Ibland känns det som att saker och ting bara ligger och stökar överallt. Kanske ligger det sladdar på golvet, andra gånger verkar det som att hela husets blyertspennor ligger utspridda här och var. Med vacker väggförvaring har du alltid en bra plats för dina saker. Kanske behöver du lägga dina anteckningsblock någonstans? I så fall kan någon av våra runda hyllor vara passande. Hyllan blir dessutom ett fint blickfång på väggen samtidigt som den fyller en praktisk funktion.

För att få barnen att hålla ordning och reda i sina rum kan lite motivation behövas. Genom att sätta upp kreativ väggförvaring kommer det bli mycket roligare att lägga var sak på sin plats. Här kan du hitta pilformade hyllor som både blir som tavlor på väggen samtidigt som de rymmer en hel del, exempelvis leksaksbilarna eller favoritböckerna. Hos oss på Trademax hittar du också annan smart förvaring, exempelvis fina förvaringsboxar, klädhängare och fina krokar. Skapa en mer praktisk inredning du också så blir det enklare att hålla hemmet städat.