Förvaring utomhus

173 st produkter
Kampanj
1138328(1).jpg

Organisera dina trådgårdsprylar med smidig utomhusförvaring

Verktyg, maskiner och trädgårdsmöbler är några exempel på saker som många av oss har hemma, och som tar upp mycket plats. Så vad ska man göra av dem när de inte används? En praktisk lösning är förvaring – utomhus.

Vad är utomhusförvaring?

Utomhusförvaring är precis som det låter, förvaring som har sin plats ute och inte inne. En vanlig typ av utomhusförvaring är vedskjul som fylls med vedklabbar av den som eldar i spis och inte vill låta vardagsrummet tas upp av ved från golv till tak.

Vad finns det för olika typer av utomhusförvaring?

Förvaringsboxar för exempelvis trädgårdsdynor och skåp lämpliga för olika typer av verktyg är vanliga alternativ för förvaring utomhus. Hos oss på Trademax finns även förvaringslådor och förvaringsskåp.

Vad är lämpligt att förvara utomhus?

Spadar, krattor och snöskyfflar är exempel på redskap som många av oss inte använder särskilt ofta, men som likväl behöver finnas till hands. Genom att lägga undan dem i en förvaringslåda eller i ett skåp utomhus vet man var man har dem när de kommer till användning, samtidigt som de slipper ta upp plats inomhus.

Vad bör man inte förvara utomhus?

Vissa saker är känsliga för kylan som i de allra flesta fall är ett ofrånkomligt faktum när det kommer till utomhusförvaring. Ett exempel på detta är elektronik som riskerar att förstöras av fukt och temperaturskillnader även om det ligger i en låda. Även möbler och inredning i naturmaterial kan ta skada av detta och bör därför inte förvaras där fukt kan tränga in.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj