Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 24 av 150 produkter
1
...
7
Förvaring utomhus är en viktig del av att organisera och skydda dina ägodelar från väder och vind. Det finns olika typer av förvaringslösningar för utomhusbruk, såsom trädgårdsskjul, förråd och utomhusskåp. Dessa kan användas för att förvara trädgårdsredskap, utemöbler, grillar och andra saker som behöver skyddas mot regn, snö och solens skadliga strålar. Det är viktigt att välja en förvaringslösning som är hållbar och tålig mot väderförhållanden. Dessutom är det viktigt att se till att förvaringen är säker och skyddad mot inbrott. Genom att ha en bra förvaring utomhus kan du hålla din trädgård organiserad och dina ägodelar skyddade.

Organisera dina trådgårdsprylar med smidig utomhusförvaring

 • Vad är utomhusförvaring?

  Utomhusförvaring är precis som det låter, förvaring som harsin plats ute och inte inne. En vanlig typ avutomhusförvaring är vedskjul som fylls med vedklabbar avden som eldar i spis och inte vill låta vardagsrummet tasupp av ved från golv till tak.
 • Vad finns det för olika typer av utomhusförvaring?

  Förvaringsboxar för exempelvis trädgårdsdynor och skåplämpliga för olika typer av verktyg är vanliga alternativför förvaring utomhus. Hos oss på Trademax finns ävenförvaringslådor och förvaringsskåp.
 • Vad är lämpligt att förvara utomhus?

  Spadar, krattor och snöskyfflar är exempel på redskap sommånga av oss inte använder särskilt ofta, men som likvälbehöver finnas till hands. Genom att lägga undan dem i enförvaringslåda eller i ett skåp utomhus vet man var man hardem när de kommer till användning, samtidigt som de slipperta upp plats inomhus.
 • Vad bör man inte förvara utomhus?

  Vissa saker är känsliga för kylan som i de allra flestafall är ett ofrånkomligt faktum när det kommer tillutomhusförvaring. Ett exempel på detta är elektronik somriskerar att förstöras av fukt och temperaturskillnaderäven om det ligger i en låda. Även möbler och inredning inaturmaterial kan ta skada av detta och bör därför inteförvaras där fukt kan tränga in.