Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Möbler för barnens förvaring

443 st produkter
Visar 24 av 443 produkter
1
...
19

Ordning och reda. Något som för många barnrum är obekant. Här på Trademax hittar du lösningen på det! Vi har ett stort utbud av möbler för förvaring i barnrum. Med praktiska och funktionella möbler är det enklare att hålla ordning på leksaker och kläder i barnrummet. Vi erbjuder byråer, hyllor, garderober och förvaringslådor i olika material, färger och storlekar som är anpassade efter barn när det gäller både stil och funktion. Ta gärna en titt i vårt sortiment, du hittar garanterat den förvaring för barnens prylar som du gillar!

Smart förvaring i barnrummet reder upp i röran

Leksaksbilar, legobitar och kläder i högar. De flesta av oss känner nog igen oss i detta när vi tänker på barnens rum. Att gå och städa upp i röran är sällan lockande, men det finns enkla knep. Genom att köpa smart förvaring till barnrummet behöver du inte längre städa upp efter barnens lekar, de kan göra det själva. Här hittar du trendiga lådor på hjul som passar perfekt att slänga ner legoklossarna i när leken är över. Vi erbjuder även fina och mönstrade förvaringsboxar i olika storlek som kan passa för exempelvis samlarkorten, pennorna eller tidningarna. Märk upp lådorna med olika etiketter så blir det enklare att sortera allt.

När det kommer till den enorma klädhögen finns det smarta och snygga krokar som garanterat kommer att underlätta. Välj bland fina hängare med bokstäver eller olika texter. Här kan barnen själva hänga upp skolväskan, morgonrocken eller kepsen. Att hålla ordning och reda i barnrummet blir inte svårt när barnen har olika förvaringsmöjligheter. Med en kreativ och snygg design blir det såklart även roligare att hålla fint, det kommer även barnen att tycka.