Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Småförvaring för dina prylar

303 st produkter
Visar 24 av 303 produkter
1
...
13

Ett hem kan snabbt kännas rörigt och stökigt om det ligger för många pryttlar och smågrejer här och var. Genom att köpa dekorativ småförvaring kan du på ett effektivt sätt gömma saker du inte vill ha framme, samtidigt som du lättare kan organisera dina grejer. Här hittar du många olika förvaringsboxar, lådor och skrin som passar perfekt till allt från DVD-filmer, tidningar, pennor och skor till kaffe, smycken och mycket mer. Hitta småförvaring som går i en stil som du gillar och som passar med din inredning.

Fina lådor för hela hemmet

Vår småförvaring kan se ut på många sätt. Förutom set med flera dekorativa och mönstrade boxar, kan du även hitta fina trälådor med många småfack som passar perfekt för dina smycken eller ditt smink. Till barnens rum kanske en söt sparbössa kan vara passande? Här kan du hitta såväl gulliga lamm som tuffa dödskallar där barnen kan spara sin veckopeng. I vårt sortiment av småförvaring kan du hitta smarta boxar och lådor till hemmets alla rum. Till köket finns bland annat dekorativa kaffeburkar medan det till vardagsrummet kan vara mer passande med större träkistor som rymmer filtar, filmer eller ved.

För dig som har många skor kanske lite snyggare skolådor kan vara bra. Dessa passar perfekt i garderoben där de både skapar en snyggare inredning samtidigt som de är praktiska. Få inspiration av vårt breda sortiment och hitta fin småförvaring till både ditt eget hem men också att ge bort som present till någon. Våra mindre lådor kan exempelvis passa perfekt som en finare presentförpackning eller att lägga nybakta kakor i.