Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 142 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Dina olika serveringsglas och vackra inredningsdetaljer förtjänar att visas upp även när de inte används. Du kan förstås inte låta dem stå på en vanlig hylla utan skydd. Då blir glasen snabbt dammiga och smutsiga och förlorar sin lyster. I ett vitt vitrinskåp kan du förvara både glas och prydnadsföremål och skapa vackra stileben att vila ögat på. Köp ett vitt vitrinskåp med vackra glasdörrar där dina saker får stå på vacker display i en skyddad miljö. Vissa skåp har hel glasfront medan andra kombinerar glasdörrar med förvaring. Hos oss på Trademax finns flera olika typer av vitrinskåp vita.

Vita vitrinskåp för vackra föremål

  • Vilka fördelar har vita vitrinskåp?

    Ett vitrinskåp i vitt kan placeras i alla rum i huset. Har du det i köket eller vardagsrummet skapar det en ypperlig förvaringsmöjlighet för dina vinglas och karaffer så de slipper trängas med glas och porslin i köksskåpen. Med ett vitrinskåp vit kan du visa upp de vackra föremål du har i din ägo. Föremålen blir också skyddade tack vare glaset på dörrarna. Om du låter solstrålar tränga in genom glasdörrarna, kommer dina glas i kristall att ge liv åt ett helt rum. Ett vitrinskåp blir till en av de vackraste möbeldetaljer du kan tänka dig i ett rum.
  • Vilka olika modeller finns i vitrinskåp vita?

    Vitrinskåp finns i många utföranden. Några är helt enkelt bara vitrinskåp med glasdörrar och hyllplan hela vägen. Andra har utföranden som liknar en skänk. Ovandelen på skåpet kan ha glasdörrar, medan underdelen har dörrar. Bakom dörrarna finns oftast hyllor där du kan ställa exempelvis en servis med tallrikar, koppar och fat. En skänk har dessutom en avställningsyta, där du kan ställa serveringsfat i samband med en bjudning.
  • Vilka material finns vitrinskåp vitt i?

    Likt många andra moderna möbler finns vitrinskåp vita bland annat uppbyggda med en stomme av spånskiva och träfiberplatta. De vitrinskåpen är då lackerade. Benen kan vara i trä eller metall. Och självfallet finns glasrutor infällda i dörrarna. Det finns även vitt vitrinskåp i mer massiva material. Du hittar flera modeller av vita vitrinskåp hos oss på Trademax.