Vitrinskåp

511 st produkter
119650(1).jpg

Visa upp dina ägodelar på ett vackert och stilfullt sätt. Ett vitrinskåp är inte bara en vacker möbel som skapar utrymme för snygg förvaring av sakerna du helst visar upp, du får även möjlighet till innovativ inredning och praktisk förvaring. Här hos Trademax har vi samlat ett brett och varierat utbud av vitrinskåp som garanterat passar dig och ditt hem. Med andra ord gör du helt rätt i att vara kräsen när det gäller möbel från Trademax – vi har helt enkelt utbudet av vitrinskåp som motsvarar dina höga ställda förväntningar.

Vitrinskåp för vacker förvaring i hemmet

Med ett vitrinskåp får du inte bara praktisk förvaringsmöbel, utan även en vacker inredningsdetalj som ger hemmet ett varmt och ombonat intryck. Förr användes vitrinskåp med det främsta syftet att visa upp husets allra dyraste glas, porslin och kaffeservis. Det var ett vackert inslag i hemmets allrum som endast öppnades vid större högtider eller när man fick fint besök. Än idag är vitrinskåpet en exceptionell möbel för att både förvara och visa upp sina dyraste ägodelar, men det kan också användas till så mycket mer. Böcker, kost, samlingsobjekt och andra fina saker som du vill visa upp. Ett vitrinskåp gör det möjligt att inreda hemmet mer personligt. Dessutom kan du förvara och visa upp det som finns i skåpet utan att riskera att det ska skadas eller bli dammigt. Varför inte visa upp dina käraste reseminnen i ett litet vitrinskåp? Fyll det med foton, vackra snäckor och stenar och andra saker som du samlat på dig under dina resor. Eller låt ett större vitrinskåp ge plats åt tyg, garn och annat material i hobbyrummet eller pysselhörnan. Även i köket kommer vitrinskåpet väl till användning. Med en skänkvitrin har du gott om förvaringsmöjligheter för köksredskap och porslin, samtidigt som det kan fungera som skafferi. Tack vare att vi erbjuder ett gediget utbud av vitrinskåp och skänkvitriner med gott om förvaring i form av både skåp med täckta dörrar, glasdörrar och lådor, kan du använda våra vitrinskåp till i stort sätt vilken förvaring du vill.

 

Billiga vitrinskåp för alla hem och inredningsstilar

Hos Trademax hittar du vitrinskåp i en mängd olika modeller och stilar. Oavsett om du är letar efter ett modernt vitrinskåp, ett gustavianskt vitrinskåp, vitrinskåp vintage eller vitrinskåp retro, så hittar du det hos Trademax. Vi erbjuder moderna modeller som exempelvis vitrinskåp med skjutdörrar och vitrinskåp med belysning, men även klassiska vitrinskåp med 1 eller två dörrar. Hos oss hittar du även vägghängt vitrinskåp. Fundera på vilket typ av vitrinskåp som passar dig och ditt hem bäst. Kanske behöver du ett stort vitrinskåp, ett lågt vitrinskåp, ett litet vitrinskåp eller ett smalt vitrinskåp? I vårt breda utbud kan du botanisera bland vitrinskåp i många olika storlekar och hitta det perfekta vitrinskåpet för just dig och dina behov. Ge rummet ett avslappnat och harmoniskt intryck med ett vitrinskåp trä. Välj mellan vackra träslag ek, valnöt och björk. Trä är ett slitstarkt naturmaterial, och olika nyanser i träet gör det till en unik och levande. Hos oss hittar du obehandlade vitrinskåp trä för en naturskön känsla, men också vitrinskåp i oljad ek, valnöt, furu eller björk. Är du ute efter ett vitt eller svart vitrinskåp så hittar erbjuder vi även ett stort utbud av vitlaserade vitrinskåp och vitrinskåp i svartlack. Välj mellan mattlack och högblank. Kort och gott, vi vill lova att vi har ett vitrinskåp för alla smaker och behov. Du köper vitrinskåp billigt och enkelt hos Trademax. 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaringstyp
Höj och sänkbar
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar