Vitrinskåp i glas

61 st produkter
Kampanj
  • Glas
1294421(6).jpg

Hos oss på Trademax hittar du vackra vitrinskåp att inreda ditt hem med. Ett vitrinskåp är inte bara en vacker förvaringsmöbel, ett vitrinskåp med glas gör att du kan visa upp ömtåliga saker du tycker om. Ordet “vitrin” kommer från franskan och betyder glas och det är glaset som gör ett vitrinskåp så speciellt. Glaset skyddar de semesterminnen, prydnadssaker eller smycken som du vill kunna se men som inte kan stå framme. Ditt hem får en personlig prägel med ett vitrinskåp i vardagsrummet eftersom det visar fram de saker som har en speciell betydelse för dig.

Snygga vitrinskåp med glasinslag

Var kan jag ställa ett vitrinskåp i glas?

Ett vitrinskåp i glas är lätt att placera eftersom det ger ett luftigt intryck. Väljer du ett av de vitrinskåp glas som finns hos oss på Trademax kan du ha det i vardagsrummet eller i hallen och montera in belysning i skåpet. Vitrinskåpen finns i många utföranden och modeller, både som mindre vägghängda skåp och större skåp som står på golvet.

Vad kan jag förvara i ett vitrinskåp i glas?

Ett vitrinskåp glas är till för att förvara vackra saker som du är rädd om men som du inte vill stoppa undan i en garderob eller låda. Du kan ställa in vackra böcker, souvenirer eller antika klockor i skåpet. Monterar du in belysning i ditt vitrinskåp i glas blir det en spännande plats med vackra dekorationer samtidigt som det ger en punktbelysning i rummet.

Vilka fördelar har ett vitrinskåp i glas?

Vitrinskåp i glas är dekorativa och intressanta möbler och ger en verkligt personlig känsla åt rummet. Du får en praktisk förvaring samtidigt som du kan visa upp dina vackra saker. De vitrinskåp som du hittar hos oss på Trademax finns i så många modeller att du kan hitta det perfekta skåpet till ditt hem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj