Vitrinskåp i trä

242 st produkter
Kampanj
  • Trä
119828(1).jpg

Ett vackert vitrinskåp i trä gör att du kan förvara och samtidigt visa upp saker som du tycker om. I ett vitrinskåp kan du ställa glas, prydnadssaker eller annat som är vackert att se men som inte kan stå framme. Hos oss på Trademax hittar du många modeller av vitrinskåp i trä som skapar trivsel i ditt hem. Du kan välja större vitrinskåp i trä som också har plats för annan förvaring eller ett mindre där glaspartiet dominerar. Vitrinskåp i trä kan stå på golvet eller hängas på vägg och blir en dekorativ möbel i ditt hem.

Dekorativt vitrinskåp i trä

Var kan jag ställa ett vitrinskåp i trä?

De vitrinskåp i trä som du hittar hos oss på Trademax finns i så många olika modeller att det garanterat finns ett skåp som passar till ditt hem. Vitrinskåp är dekorativa möbler och när du fyller det med föremål som du tycker om får rummet ett djup. Det kan vara en spännande detalj att ställa ditt vitrinskåp i trä i arbetsrummet men det passar lika bra i vardagsrummet eller köket.

Vad kan jag förvara i ett vitrinskåp i trä?

Det finns sköra, värdefulla eller bara vackra saker som bara används ibland och därför står undanstoppade i ett skåp. När du har ett vitrinskåp i trä får du möjlighet att se dem och visa upp dem för andra. Du kan ställa in glas, skört porslin, prydnadssaker eller vackra smycken i ditt vitrinskåp där de står säkert och dammfritt. Allt vackert platsar i ett vitrinskåp.

Vilka fördelar har ett vitrinskåp i trä?

Ett vitrinskåp i trä ger dig en skyddad plats att förvara det du tycker om att se men som är ömtåligt och inte kan stå framme. Du kan använda det till att samla snäckor, fint porslin eller vackra smycken och klockor. Har du frågor om våra vitrinskåp i trä är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj