Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 427 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Ett vitrinskåp är en elegant möbel. Ordet vitrin kommer från det franska ordet för glasruta och definitionen av ett vitrinskåp är att det har dörrar av glas eller glasrutor. Det är vanligt att man har ett vitrinskåp i köket och där förvarar sitt fina porslin. Det är elegant att matcha med kökets övriga inredning. Har du till exempel inredning i ek så är det fint med ett vitrinskåp i ek.

Vitrinskåp för vacker förvaring i hemmet

Vad ska man använda ett vitrinskåp till?

Det går att förvara lite allt möjligt i ett vitrinskåp. Många använder skåpet för fina glas och serviser. Det går även att placera ett vitrinskåp i ek i vardagsrummet och kanske göra det till en extra bokhylla för favoritböckerna. Eller varför inte ha vitrinskåpet som en extra förvaringsplats och gömma undan pärmar och annat som man kanske inte vill ha framme? En kul idé är att göra vitrinskåpet till en plats för saker som man samlar på.

Hur ska jag matcha vitrinskåpet med min övriga inredning?

Många vitrinskåp ingår i en möbelserie så du kan köpa till bokhyllor eller bänkar i precis samma stil. Ett vitrinskåp passar även fint att stå helt isolerat mitt på en vägg. Har du inredning i ek så kommer ett vitrinskåp i ek att matcha fint med rummets övriga stil.

Kan jag köpa vitrinskåp i ek hos Trademax?

Ja, du kan köpa vitrinskåp i ek på hos oss på Trademax. Vi har vitrinskåp i olika höjd och bredd. Vill du köpa ett vitrinskåp i målad ek så hittar du det hos oss.