En nygammal favorit gör comeback

Det har kommit in mängder av vårfräscha nyheter på Trademax och däribland kan du hitta ett helt drös med Chesterfield-soffor. Detta är en klassisk soffmodell som gått från att vara omtyckt i många år till att vara omåttligt populär i våra skandinaviska hem. 

Det bästa med Chesterfield-soffan är att den är så klassisk och elegant och att den i stort sett passar in i vilken inredningsstil som helst. Varje hem kan få sig ett uppsving med den charm som Chesterfield tillför. Du behöver inte tro oss, se själv! Nedan demonstrerar vi tydligt hur en och samma möbel ger tre olika stilar ett stilfullt bidrag, och knyter samman looken.

^FD261D3BE3B9742B265C1C0B1DB8D5767C1B83E652350ABC4E^pimgpsh_fullsize_distr

Romantisk lyx-deluxe! Med en ljus Chesterfield-soffa kommer den flådiga inredningen till sin rätt! Kombinera med ett vackert bord i marmor och ditt vardagsrum blir helt oemotståndligt. Här kan du äta glitter till frukost och glänsa hela dagen! ^02A37BA445F738886072A5F2A65A85F30163C382AA3EDE78E2^pimgpsh_fullsize_distr

Här har vi tagit ut svängarna och komponerat ihop ett artistisk och modernt vardagsrum! Med en kornblå Chesterfield-soffa blir ditt vardagsrum verkligen en utsaga för personlig inredning.  Vi älskar när stilar krockar, som när en klassisk soffmodell möter en modern inredning. Det skapar dynamik och spänning. Och vem gillar inte en inredning som har något spännande att berätta?!

^B76D69A67138F90A77ABED7B78C22F4485B0A2F3EA81CF597F^pimgpsh_fullsize_distrHär har vi inrett i klassisk Chesterfield-anda. Den mest traditionella varianten av Chesterfield-soffor har fått pryda vardagsrummet, som i övrigt går i mörka och murriga färger. Vintageläder och kelimmattor är en oklanderlig kombination som sätter en rustik och charmig prägel på inredningen. Mattan och soffan knyter samman en varm och trivsam inredning. Vi diggar rustikt, gör du? Frossa i mer rustik stil här!

Man kan alltså få till vilken inredning som helst med denna soffmodell så söker du efter en allsidig soffa behöver du inte längre leta med ljus och lykta runt. Här är den! Prisvärd är den också. In och och finn din Chesterfield här och nu.

Dröm sött

dröm sött

Har du koll på vårt unika utbud av barnmöbler? I vårt stora sortiment finns det något för alla, även de allra minsta. Nedan presenterar vi några av favoritsängarna ur barnkollektionen!

För nykomlingen

Untitled-2

De allra minsta behöver trygghet och hög komfort. Vi har spjälsängar med avtagbar gavel, vilket innebär att du kan ha glädje av sängen även när barnet blir större.  Ovan ser du en spjälsäng i massiv bok och via länken här hittar du den i vitt. Flexa-serien har ett underbart utbud av barnsängar och tillbehör som du hittar här.

Spana även in garderoben med måttdiagram!

För den som växt ur spjälsängen

190865

Hur unik är inte denna säng? Tänk vilken drömmiljö man kan skapa med hjälp av bara en säng. Ett barnrum ska vara lekfullt och det är precis vad denna piratsäng är.

Här hittar ni kanske världens coolaste pirat-säng.

För det vuxna barnet

189947

Något för den lite äldre. Vi älskar smarta förvaringslösningar, gör inte du? Vi alla vet att det är lätt att samla på sig lite för mycket ibland, inte minst vad gäller småttingarnas krypin, men med bra förvaring är det inget som behövs slängas (eller snubblas på) i onödan. Istället för ett litet nattduksbord får du all förvaring i ett. Smidigt!

Sängen med smart förvaring hittar du här.

Så skapar du en sommarfin uteplats!

sommarfint

Det har väl inte undgått någon att Trademax har Sveriges största utbud av utemöbler?

Vi har inte bara bra sommarmöbler – vi är bättre, och ja kanske till och med bäst på utemöbler för din trädgård och uteplats. Oavsett om du letar efter en loungegrupp, solsäng, matgrupp eller trädgårdssoffa hittar du det hos oss. Dessutom kan du alltid räkna med att sortimentet är prisvärt. Med detta inlägg önskar vi inspirera och ta fram förslag för hur du lyckas med din uteplats.

Samet Loungesoffa Konstrotting - Svart | Trademax.se

Loungesoffa Samet – Klicka här för att komma direkt till produkten

Våra loungegrupper är de som är absolut populärast i vårt sortiment. De finns i en mängd olika utföranden och med våra loungemoduler kan du anpassa gruppen efter din uteplats. Det spelar alltså ingen roll om du har en liten eller stor uteplats, utan det finns lounge-möjligheter för alla. Njut fullt ut av sommaren och investera i loungemöbler som består.

Ingenting ger så mycket inramning och känsla av lyx som en ståtlig paviljong. Placera över en loungegrupp för en palatsliknande atmosfär eller kring din matgrupp för att ge skugga och avskildhet vid middagsstunder. Oavsett tillfälle tillför en paviljong, eller varför inte ett solsegel en unik elegans som piffar upp varje uteplats och/eller trädgård.

cafeee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cafégrupp Brighton – Klicka här för att komma direkt till produkten

För den som eftersträvar magiska utomhusstunder men har begränsat
med utrymme har vi även ett stort utbud av mindre cafémöbler och matgrupper som passar de flesta uteplatser. Det finns även potential för att bygga ihop sin alldeles egna specialanpassade loungegrupp om behov och begär finns.

ute

Annie BordKlicka här för att komma direkt till produkten,
Annie stolarKlicka här för att komma direkt till produkten

Om motsatt behov råder – som när trädgården upplevs som en djungel där du inte vet var du ska börja, har vi lösningar för det också. För att dra en parallell till inredningstrenden att investera i många mindre soffbord för att komplettera din soffmöbel, menar vi att du likväl kan investera i flera konstellationer utomhus. Skapa olika atmosfärer och utrymmen med genomtänkta och finurliga lösningar. Investera i solsängar till din mest skinande plats för soldyrkaren, en loungegrupp för enklare lunch, kaffestunder och magasinläsning. Placera en matgrupp i skuggan för middagstillfällen och kanske ett hammockset på altanen för tidig frukost i morgonsolen.

Som kronan på verket kan du förgylla dina giganter och konstellationer med trädgårdsdekor som krukor och blomstativ. Pryd sittmöbler med dynor och våga nya kombinationer som missmatchade stolar, djärva mönster och finurliga lösningar. Oavsett utformning av trädgård eller uteplats är potentialen gränslös. Du väljer hur långt du vill ta förvandlingen och till vilken gräns du väljer att inreda. För, visst kallas det inredning även det vi gör i trädgården. Se dina utemiljöer som sommarens förlängning av resterande hus och hem. Tänk på hur miljöerna kan knyta samman och bilda en förenad enhet.

Spana in kollaget nedan för inspiration till olika sommarfina möbelkonstellationer för din trädgård.

Kollage med utemöbler för uteplatsen

Du hittar nr 1: HÄR, 2: HÄR, 3: HÄR, 4: HÄR, 5: HÄR, 6: HÄR, 7: HÄR, 8: HÄR, 9: HÄR & 10: HÄR

Så vårpiffar du vardagsrummet!

Ditt vardagsrum är rummet du lever i, det rum du förmodligen spenderar mest tid i och lägger mest fokus på. I vardagsrummet bjuder vi in till fest, middag, häng med vänner, fredagsmys, ensamstund med en god bok.. you name it. Vardagsrummet är mångfacetterat och kräver inredning därefter. Vi vill därför tipsa dig om lite olika sätt att lyfta detta fantastiska rum i vårens tecken. Små knep och investeringar är allt som behövs för ett riktigt vårfräscht hem.

Bild till bloggvårinspoNågra stilsäkra vårtips som går hem oavsett inredningsstil är speglar, dekorstatyer och smala vaser. Speglar skapar dynamik, ljus och rymd vilket är särskilt härligt när den efterlängtade vårsolen sakteligen uppenbarar sig. 2017 ser vi mängder smala vaser i olika former, storlekar och färger med rum för enstaka snittblommor. Investera i ett par stycken och placera ut i hemmet. Ingen detalj i världen känns mer vårigt än färska blommor! Med små dekorstatyetter visar du din kulturella och sofistikerade sida. Låt dessa möta vårsolen på dina fönsterbleck och välkomna våra varmare månader.

I år, och framförallt i vår känner vi lite extra för tre viktiga inredningselement. Glas, metaller och pasteller. När dessa förenas får favoritrummet ett riktigt vårfräscht superlyft. Därför vill vi visa hur dessa element kan kombineras på bästa sätt för att förgylla rummet till fullo.kollage-vårinspo

Soffa HÄR, soffbord HÄR, förvaringskistor HÄR, rundad mässingvas HÄR, rund matta HÄR, lampbord HÄR, bordslampa HÄR, gardiner HÄR & kudde HÄR.

Vi väljer ovan att mixa en klassisk Howard-soffa i vackert beigt tyg, valnötsben och mässingsfötter med ett djärvt soffbord i glas och mässing. Allt kompletteras med inslag av pastellrosa i kuddar och gardiner samt metalldetaljer i form av vaser och ljusstakar. Sammansättningen kompletteras med förvaring i form av kistor som ger ett harmoniskt intryck av ordning och reda. Önskas ytterligare uppiffning rekommenderar vi definitivt nya knoppar och beslag! Sådana inredningsdetaljer kan lyfta hela rummet och piffar upp till en väldigt liten peng. Dessutom går det snabbt och smidigt att göra det själv!

Nedan har vi komponerat ytterligare två kollage som visar på hur du kan tänka när du inreder ditt favoritrum för våren!

avskalad-vår

Vaser HÄR, soffbord HÄR, fåtölj + pall HÄR, lampa HÄR, grön kudde HÄR, kopparfärgad kudde HÄR, förvaringslådor HÄR

ljus-vår-2

Vas HÄR, fåtölj med fotpall HÄR, beslag HÄR,  soffbord HÄR, blå kudde HÄR, grön kudde HÄR, hylla HÄR

Vi hoppas att dessa tips hjälper dig på vägen till ett vårigt vardagsrum!

Vad har du på ditt nattduksbord?

Har ni tänkt på hur viktigt det är att ha ordning och reda i hemmet? Och inte minst är det väl det i sovrummet! Det är lätt att överbelasta nattduksbordet med diverse prylar och risken är att det snabbt blir stökigt. Hur städat sovrummet än är i övrigt kan ett stökigt nattduksbord stjälpa hela helhetsintrycket. Vi vill hjälpa dig att skapa lite harmoni kring sängen och bevara den städade känslan, även när det tillkommer prylar. Vi tänkte därför dela med oss av några tips och råd för hur du får till ett harmoniskt och trivsamt sovrum. 

^DA5C5BCC300334C45FD7198AF0F0850F013D622DAEF69A4D04^pimgpsh_fullsize_distr

Ett sideboard fungerar superbra som nattduksbord, funktionen med lådorna underlättar en hel del. Separata lådor som ställs under själva nattduksbordet kan också bidra till lite mer ordning. 

Det finns inga regler för hur du inreder optimalt, för ”smaken är som baken” – och det finns inget som passar alla. Därför tänkte vi istället ge dig några riktlinjer, sådant som kan vara bra att tänka på när du ska inreda ett harmoniskt sovrum. Hur du tolkar och realiserar dessa riktlinjer gör du efter vad som känns bäst för dig.

Belysning
Det är viktigt med bra belysning i sovrummet. Välj sänglampor som ger ett behagligt ljus och som du själv kan justera i den riktning du föredrar. Vem säger att sidorna av sängen måste spegla varandra? Våga variera lamporna. Vi har valt två olika lampor (dock) av samma serie för att knyta samman inredningen lite, men har skapat variation genom att ha en bordslampa och en golvlampa.

Växter
Vi säga JA! till växter i sovrummet. Men pass på med allt för stora växter precis invid sängen, det måste finnas andrum för både dig och växten.

NK1A6737

Lugn
Denna något abstrakta riktlinje, hur tolkar man den? Ett lugn känner man oftast när man är helt avslappnad. Sovrummet är den plats där man bör kunna vara som mest avslappnad. Det är dags att fråga dig själv : ”Vad gör mig avslappnad”? Hos oss går alltid en kopp te och en bra bok hem. Låt det som gör dig lugn synas. Är boken framme och påminner dig om sin existens så är chansen stor att du faktiskt avsätter lite tid för den. Det är viktigt att du tar vara på dina lugna stunder.

En bra säng
Viktigast av allt – en god natts sömn. Just nu har det trillat in riktigt snygga sängar hos oss på Trademax. Orientera dig bland våra MÅNGA, närmare bestämt över 1300 st sängar och hitta din favorit! Vi har sängar i modeller från kontinentalsäng och ställbar säng till våningssäng och ramsäng.

Nedan kan du hitta länkar till samtliga produkter i bilderna:

Vårnyheter på Trademax

vårnyheter

Hos oss på Trademax hittar du alltid maximal inredningsklass till marknadens bästa priser. Därför vill vi nu visa upp vårt fantastiska utbud av detaljinredning. Köket, badrummet och hallen är typiska rum som präglas av stora möblemang och system som många gånger saknar det där ”lilla extra”, detaljer som ramar in rummet och gör det komplett. I detta blogginlägg bjuder vi på tre inspirationskollage fyllda med årets trender.

KÖK
De rustika inslagen från franska inredningsmagasin är definitivt något vi inspireras av när vi inreder våra drömkök i år. Med bidrag från vår nordiska, något industriella inredningsdesign blir kombon en dröm med beslag i mässing, mattsvarta detaljer och rustika råmaterial.

Tidigare har vi pratat om megatrenden 2017, som är öppna kök utan överskåp. Förvaringen löser vi med stilsäkra hyllor fyllda med charm och karaktär. Posters i alla dess former växte fram under 2016 och är nu på väg att bli en av årets största trender. I köket tycker vi att klassiska ”Beef Cuts” gör sig särskilt bra!

Ett alldagligt kök blir snabbt och enkelt superhett med nya beslag. I år gillar vi framförallt beslag i mässing, gärna kombinerat med läder. För en billig peng och med minimal arbetskraft får köket ett ljuvligt lyft. En matta i harlequinmönster ramar in köket och förankrar den rustika atmosfären.

köknytt1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 & 13

HALL
Den stora färgtrenden i år är BRUN i alla möjliga nyanser. Gör hallen lite extra hemtrevlig med charmiga inredningsdetaljer i retroanda. Med en ombonad hall sätter du tonen för vad dina gäster förväntar sig av ditt hem. Lägg lite extra energi på att få den riktigt rätt och imponera på nära och kära. Satsa på många små speglar i hallen istället för den klassiskt stora för att skapa spännande dynamik, gärna i en varm färg som trendig rödbrun koppar.

Markslöjd gör oss aldrig besvikna med sina påhittiga och dråpliga designer, se bara på denna fantastiska golvlampa i ett helt unikt utförande! För den händige kan lampan i ett nafs förädlas till kombinerad ljuskälla och klädhängare. Bryt gärna av med djärva kontrastfärger och mönster för att ge mer liv till hallen.

halnytt

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10

BADRUM
Badrum kan vara dötrista och tråkiga… eller alldeles alldeles underbara! Vi vet alla hur badrummen kan bli lidande på grund av stora möbler som konkurrerar om det begränsade utrymmet. Nedan vill vi därför visa inspiration för hur du kan förgylla just ditt badrum och göra det till en härlig och avkopplande plats avsedd för relax.  En snygg plafond ger badrummet ett riktigt lyft och förmedlar en riktigt ombonad känsla. Stegtrappan är en vinnande detalj som du kan använda som avställningsyta eller hyllplan för dina finaste badrumsaccessoarer.

Badkar må vara en stor badrumsmöbel men vi kan inte låta bli att ge Melodi ett shoutout. Ett fristående badkar i spännande design ger en lyxig flärd till badrummet – ett måste för spa-älskaren! Kronan på verket, som är ett ofrånkomligt krav i varje badrum är givetvis den ultimata, mysiga och alldeles fantastiskt mjuka badrocken.

badrumnytt

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9

Det var ett axplock av Trademax vårnyheter, vill du se fler är det bara att kika in här! Kram

Stilguide

stilguide header

Vi brukar tjata om att vi har ett brett sortiment och att vi garanterat har något för alla. Känner du dig skeptisk till om det faktiskt stämmer så har vi något smaskigt till dig. Vår egen stylist har nämligen satt ihop 4 olika collage med saker i olika stilar som blir riktigt snygga ihop. Nedan kan får du ett smakprov på (som bara skymtar en bråkdel av) vårt finfina sortiment. Under bilderna hittar du länkar till samtliga produkter.

Först ut: Rustikt! Stilen kännetecknas av rejäla material, varma toner och vintagedetaljer och för tankarna till klassiska, engelska hem. Stilen är snygg som den är, vill man däremot få in lite ”ljus” är den himla snygg att kombinera med den skandinaviska, mer minimalistiska stilen. När mörkt och murrigt möter ljust och fräscht blir det riktigt snygga kontraster som sätter karaktär och personlighet på hemmet.

chesta

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, & 10.

Vill du se ännu fler produkter i rustik stil hittar du en utpräglad kollektion HÄR.

Näst på tur står just: Skandinaviskt! Denna stil karaktäriseras av ljusa och lite kallare toner. Trä – och stendetaljer är vanligt förekommande i den skandinaviska stilen, attribut som helt enkelt speglar våra skandinaviska naturresurser. Formerna är oftast rena och raka, utan krusiduller. Stilen känns jordnära och exklusiv på samma gång tack vare de omsorgsfullt utvalda materialen och de sparsmakade, med ack så smakfulla, detaljerna.

skandi

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, & 10.

Ännu mer skandinaviskt hittar du HÄR!

Tredje stilen på tur är: Retro! Ofta hamnar dessa möbler under kategorin ”Skandinaviskt”, med tanke på att många av möblerna är inspirerade av det designarv som många av våra stora skandinaviska möbelformgivare från retroåren lämnade efter sig. Vi skulle vilja klassa retroåren som möbelformgivningens storhetstid, se bara hur stilen fortfarande hänger kvar och hur möblerna, tillhörande och inspirerade av eran, eftertraktas av människor över hela världen. Retrostilen kännetecknas av möbler och inredning i väl genomtänkta material och möbler som fyller mycket praktisk nytta. Vi ser teak, ull, plast och stål som återkommande element i retron.

retrooo

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8

Kan du, som vi, inte få nog av retrostilen? Spana då in fler retroprylar HÄR.

Sist men inte minst: Lantligt/Chict! När möbler i antik stil flyttar in i våra inredningar bidrar de till att få våra hem att kännas mer personliga och som att de förtäljer en historia. För många, som gillar den lantliga/chica stilen, har den franska lantstilen länge varit åtrådd. Denna stil kännetecknas av robusta, vackra möbler med unika detaljer. Ofta är möblerna tillverkade i trä, gärna med lite sprickor och skavanker (som tyder på att möbeln har haft ett liv före detta).

shabbb

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9

Mer lantligt och chict finns det gott om HÄR.

Det var en liten demonstration av vårt breda sortiment. Fler stilar och MÄNGDER av fler produkter hittar du på Trademax.

Trender 2017

2017trendblogg
GOTT NYTT ÅR och välkommen till 2017:s trender! 

Nu har vi tagit ett kliv in på det nya året och med det nya året kommer även några nya trender. Nedan listar vi de topp 10 trenderna för 2017 och så har vi såklart även fyllt på vårt sortiment på Trademax för att du ska kunna inreda ditt hem därefter. 

1.Mattor med lång lugg

45613

45603 456081, 2, 3

Mattor med lång lugg inger värme och bidrar till ett mer ombonat hem. Att de hamnar högt upp på trendlistan är inte konstigt. Slå till på en enfärgad eller mönstrad variant.

2. Naturnära

157616

Akvarium vas att odla växter i.

Mer grönska i hemmet! Ta in naturen och få en riktigt trivsam oas till hem.

3. More is more – mönstrade soffor

96671

Vår favorit London.

Minimalistiskt och avskalat i all ära men visst är det härligt att en av årets hetaste trender är stormönstrade möbler. Äntligen kan vi gå loss på färger och mönster som gör oss glada. Och snyggt som tusan är det!

4.  Brunt gör entré

75087 94947 140648

1, 2, 3.

Länge har grått och blått varit på tapeten. Men nu är det dags att växla om. Vi närmare oss varmare tider och trendfärgerna hakar på. Varmare toner som ljusbrun, beige och rödbrun pryder våra hem. Bunkra upp med dessa färger i inredning såväl som på väggar så får du genast in lite extra värme i ditt hem. Och ditt hem blir högaktuellt 2017.

5. Ljuvligt rosa

118486 142802 172678

1, 2, 3.

Ett vuxet rum i rosa, kan ni tänka er? Väldigt gulligt men med rätt detaljer och kombinationer får du genast lite ”edge” på inredningen.

6. Tänk större – bo mindre

Isadora Vitrinskåp 2 dörrar - Återvunnen furu | Trademax.se

WHISTLER Vitrin 2D - Vintage | Trademax.se

Isadora TV-bänk 160 furu/vit - Återvunnen furu | Trademax.se

1, 2, 3

Nu gäller det, mer än någonsin, att inreda medvetet och hållbart. Med stora förvaringsmöbler, som dessutom är tillverkade i återvunnet trä, kan du inreda medvetet. Undvik småförvaring och spara bara på det  absolut nödvändigaste i dina större förvaringsmöbler.  När du inreder med större möbler fyller de också funktioner som kräver färre möbler. Förvara smart – spara på jordens resurser! <3

7. Bänkhäng137288

45456 69333-2

1,2,3.

Ut med stolarna och in med bänken. En bänk ger plats åt fler kring bordet och skiljer sig från vad vi är vana vid, kul att bryta av med.

8. Konstliga ting

Boden Patchworkmatta - 200x300 | Trademax.se

Texas Soffbord med Hjul - Rustik Furu | Trademax.se

1, 2

Ett hem som är fyllt med personlighet är hett. Genom konst, gärna integrerad i möblerna och inredningen, får du genast ett mer personligt hem. Och vad är inte med ”konstligt” än kreativa skapelser i form av möbler som ser ut att vara tillverkade av återvunna prylar. Låt möblerna bli ett konstverk för sig och spara inte på ”dig” i inredningen!

9. Förvaring i köket utan skåp 

12032 157443 174983

1,2,3.

Kök utan överskåp är det nya. År 2017 verkar alla vilja ha ett väldigt öppet kök men hur blir det då med förvaringen?! Här kommer vi på Trademax in, hyllor och hängare blir räddningen när du slopar överskåpen.

10. Silver på förstaplatsen

107868

175919 173069

1,2,3.

Vi har saknat silvret de senaste åren. Koppar tog över världen och guld hjälpte till. Men nu är det dags för silvret att förvärva förstaplatsen och ni kan räkna med att det kommer att glänsa!

God Jul & Härlig Gemenskap

godjulbloggEnligt oss är kärlek och god mat nyckeln till en framgångsrik jul. Vi hoppas att du får en jul fylld med smaskiga smaker och gränslös kärlek. Vi önskar dig en jul fylld med härlig gemenskap. Nedan kan du skymta några olika matgrupps-kompositioner med vårt sprillans nya Lyon bord som bas. Gemensamt för matgrupperna är att de andas charm och värme, passande för middagsbjudningar med nära och kära. God jul kära följare!

9277bdf81225235eb01d9e5bea5566b8a2b87deb04b8133e5fpimgpsh_fullsize_distrHär matchas Lyon bordet med Tuva fåtölj i svart konstläder (PU). Denna matgrupp vilar på vår flatvävda matta Marocko. I bakgrunden kan ni skymta en vacker bänk som med fördel kan användas som avlastningsbord intill matgruppen. Placera här några vackra, färska blommor eller varför inte använda bänken som förvaring till finservisen?  På ena väggen hänger även en fin tavla.

5f6e41b56e63a9cd7e70c0d4a4f80a93e88194dab276d7c19epimgpsh_fullsize_distrI denna bild ser ni en matgrupp innehållande Lyon bord med tillhörande Vera fåtölj. På golvet ligger en snygg Ibiza friezematta och i bakgrunden hänger en fin Stockholmstavla. Bordet är uppdukat med en dekorativ mässingsvas.

I bilden längst upp skymtas en matgrupp med Lyon bord och Tuva stol, denna stol är tillverkad i brunt konstläder (PU) med sann vintage karaktär. I bakgrunden ser ni även ett par fina gardiner. Allt hittas på Trademax. Välkommen in, vi har öppet dygnet runt på www.trademax.se, med fri frakt och gratis retur!

God Jul och Gott Nytt År vänner!

Juldekoration

julen

 

Har du inte börjat dekorera inför julen ännu är det hög tid för det nu! På Trademax hittar du ett sortiment av julpynt i form av tomtar, stjärnor, slingor, änglar, julgransfötter- och mattor samt ljusstakar. Har du slitit ut det gamla eller är du kanske bara sugen på förnyande? Ja men slå då en kik på Trademax och se vad du kan hitta och komplettera med där.

Strålande stjärnor, ett klassiskt, oklanderligt knep för att komma i julstämning. Här har du ett axplock av de julstjärnor som finns att beställa hem från Trademax.

kollage-julstjarnor

12. 3. 45. 678. 910. 

Förutom granen, som är ett fantastiskt julpynt i sig, kan du dekorera runt den. En julig julgransmatta och/eller bockar och tomtar runt granen gör hemmet många gånger festligare.

img_07122016_130955

1. 234. 567891011. 

Stjärnor är en återkommande jultrend och de kommer i nya, moderna utföranden var år. Men vem säger att det måste vara en stjärna? Varför inte variera fönsterdekorationen och pynta med former som kransar, granar eller hjärtan? Nedan hittar du några alternativ till den klassiska julstjärnan.

img_08122016_141839

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.

Ja, det är juligt värre på Trademax och du hittar allt man kan tänkas behöva för mysig julstämning hemma. Hoppas att vi ses där.

Juliga kramar från Trademax.