Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 539 produkter
1
...
23

Populära filtreringar

Om du vill ge ditt hem ett riktigt personligt intryck är retromöbler en spännande väg att gå. När du väljer retro möbler från oss på Trademax får du fräscha, nya möbler som är tillverkade efter trender och modeller från en annan era. Retromöbler för tankarna till en annan tid men passar bra in i moderna miljöer. Kontrasten mellan ny design och retro gör din inredning intressant och gör att du kan sätta din egen prägel på hemmet. Hos oss hittar du stolar, soffor, bord, hyllor och avlastningsmöbler i retrostil som gör att du kan möblera hela ditt hem in den eller de stilar du föredrar.

Trendiga retromöbler för alla hem

  • Vad är retro möbler?

    Retro är en benämning på möbler som är tillverkade på 50-, 60- och 70-talet. De är inte antika för då skulle de varit äldre. Ibland så används retro och vintage synonymt, men man kan säga att retro är en inredningsstil som präglas av rena linjer, hög kvalitet och funktionell design. Många av de retromöbler du hittar hos oss på Trademax är tillverkade av eller har detaljer i teak eftersom det är ett hårt och vackert träslag som hade sin storhetstid under den perioden.
  • Vad passar med retromöbler?

    När du väljer retromöbler kan du antingen fortsätta att kombinera din inredning i samma stil och välja möbler i teak, och ryamattor eller textilier med enkla, strama mönster. Du kan också välja att låta din retromöbel bli en detalj i en modern inredning där den passar lika bra. De retro möbler som du hittar hos oss på Trademax är av hög kvalitet vilket gör att de smälter bra in i alla miljöer.
  • Var kan jag ha retromöbler?

    Det som kännetecknar retromöbler är funktionalitet och stilren design vilket gör dem stabila och snygga. När du väljer retromöbler från oss på Trademax får du stilrena, användbara möbler som du kan ha i vardagsrum, matrum, sovrum eller hall. Har du frågor om våra retromöbler är du välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.