Stockholm - Barkarby

Välkommen till vår butik i Barkaby, Stockholm!

Vi har allt till hemmet och uteplatsen. Kom in och få hjälp av vår kunniga personal att hitta möblerna som passar just dig.

Behöver du hjälp med reklamationsärenden och leveransfrågor ber vi dig kontakta vår kundsupport.

I Stockholm vid Barkaby Handelsplats hittar du Trademax.

Adress:
Barkarbyvägen 31 , 17744 Stockholm
Vägbeskrivning
Öppettider:
Vardagar:
10.00 - 19.00
Lördagar:
10.00 - 17.00
Söndagar:
11.00 - 17.00
18/5:
11:00 - 17:00

Vilka fördelar finns det med att besöka Trademax, Barkarby?

Att välja möbler är en stor grej och de vet vi på Trademax, Stockholm. Hos oss får kunderna se och provsitta möbler innan de handlar samt få förstklassig hjälp av vår kunniga personal. Vi knyter kontakt med våra kunder, får dem att känna sig trygga och nöjda. Att handla hos oss på Trademax Barkarby är en helhetsupplevelse i världsklass. Det finns ingen som gör det så bra som butikspersonalen på Trademax Barkarby.

Vilka möbler är personalens favoriter?

Med Trademax breda sortiment av möbler har vi många favoriter. En storfavorit är våra soffor i serien Menard och Dubai. Vi älskar även träbord där Kopparbo är en stark favorit hos oss i Stockholm.

Var köper jag möbler och inredning i Stockholm?

Hos oss finner du ett stort urval av trendiga möbler och heminredning till billiga priser. Du är välkommen till vår butik för att kika på allt från soffor och sängar till heminredningsdetaljer. Genom att besöka vår möbelbutik i Stockholm hjälper vi dig i varje steg för hitta möbler som ditt hjärta klappar lite extra för.