Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Möbelset

353 st produkter
Visar 24 av 353 produkter
1
...
15
Ett möbelset är en samling av olika möbler som är designade för att matcha varandra och skapa en enhetlig inredning i ett rum. Det kan inkludera olika typer av möbler, såsom soffor, stolar, bord och skåp. Möbelset finns i olika stilar och material för att passa olika smaker och behov. Att köpa ett komplett möbelset kan vara praktiskt eftersom det sparar tid och ansträngning att leta efter varje möbel separat. Dessutom kan ett sammanhängande möbelset ge ett mer harmoniskt och välkomnande intryck i ett rum.

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer möbelset?

    Vare sig du köper ett möbelset till ditt vardagsrum, sovrum eller som en hallmöbel så är rikligt med förvaring viktigt. I vardagsrummet har du säkert böcker, filmer, musik, tv-spel och kanske extra plädar och kuddar, som du behöver förvara. Det är bra att både ha öppna hyllor, där du ser vad du har och stängda lådor där du kan förvara sådant som du inte vill ska synas. I sovrummet är det praktiskt att ha både garderober för hängande kläder och byråer med lådor för mindre plagg, förutom nattygsbord och kanske ett sminkbord.
  • Hur placerar jag de olika delarna i möbelsetet?

    Det är snyggt att gruppera delarna på ett eller två ställen i rummet, om det är stort. Tänk på att skåpsdörrar och lådor ska kunna gå att öppna. Var inte rädd för att vara lite kreativ när du möblerar.
  • Setet jag vill ha är för stort - vad gör jag?

    Du kan använda olika delar i ett möbelset från Trademax i olika rum. En hylla, ett skåp eller en byrå passar lika bra i sovrum, vardagsrum, arbetsrum eller som hallmöbel. Många möbler har flera olika användningsområden, så anpassa användningen efter dina egna behov.