Malmö - Svågertorp

Välkommen till vår butik i Malmö!

Vi har allt till hemmet och uteplatsen. Kom in och få hjälp av vår kunniga personal att hitta möblerna som passar just dig.

Behöver du hjälp med reklamationsärenden och leveransfrågor ber vi dig kontakta vår kundsupport.
 

Adress:
Nornegatan 5 , 21586 Malmö
Vägbeskrivning
Öppettider:
Vardagar:
10.00 - 19.00
Lördagar:
10.00 - 17.00
Söndagar:
11.00 - 17.00
18/5:
11:00-17:00

Vilka fördelar finns det med att besöka Trademax, Svågertorp?

I vår butik i Malmö, Svågertorp ser vi till att alla våra kunder känner sig välkomna och sedda. Vi hjälper kunden genom hela köpprocessen med alltifrån behovsanalys, produktförslag och materialförslag, storleksval och färgval, allt för att köpet av de nya möblerna ska bli helt rätt. Vi kan svara på produktfrågor och ge det där lilla extra för den optimala köpupplevelsen, datumlägga beställningar och finnas där för kund från start till slut.

Vilka möbler är personalens favoriter?

Vi har många favoritmöbler hos Trademax, Malmö. Du hittar till exempel soffserien Ocean lyx och Trend lyx bland våra favoriter. En stor favorit är även våra sängar i serien Joluma och snygga träbordet Kopparbo. Välkommen in till vår möbelaffär så hjälper vi dig hitta möbler du tycker om.

Var köper jag möbler och inredning i Malmö?

Välkommen in till Trademax på Svågertorp. Hos oss hittar du ett stort urval inom möbler och heminredning. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta de perfekta möblerna och inredningsdetaljer för dig och ditt hem.