Bänkar

Visar 600 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Fina bänkar för ett bekvämare trädgårdsliv

När vädret så tillåter är det fint att kunna använda en billig bänk i trädgården. När vädret är sämre ser det fortfarande trevligt ut med en Trademax sittbänk. För kaffestunden eller för barnens lek eller bara till prydnad. En sittbänk från Trademax är helt enkelt aldrig fel. Du köper bänkar och bord enkelt och billigt online från oss.

Vad för material finns för bänkar?

Det finns många olika material att välja emellan. Du kan köpa en Trademax bänk i olika typer av trä. Välj mellan furu, akacia, eller eukalyptus. Det finns också billiga bänkar i aluminium eller annan metall. Rotting eller plast är andra trevliga alternativ.

Ska jag välja en billig trädgårdsbänk med ryggstöd?

Detta är lite av en smaksak och det beror också på vad du tänkt använda bänken till. Vill du kunna lägga saker på bänken eller ha den mest till barnens lek är det något enklare med bänkar utan rygg. För bekvämligheten passar det bättre med ryggstöd. Många anser också att en bänk med ryggstöd ser mer dekorativ ut. Smaken är delad!

Hur sköter jag om en trädgårdsbänk bäst?

En bänk i trä behöver oljas in om träet är obehandlat. Målade bänkar behöver målas om efter några år. Plast kan bara torkas av med en mjuk fuktad trasa med milt rengöringsmedel, likaså de i metall. Ta gärna in din trädgårdsbänk vintertid.

Finns det bänk och bord i ett?

Nej, men det går utmärkt att köpa till ett bord. Perfekt för kompisgängets fikastund eller för kvällsumgänge med mat och dryck en ljummen sommarkväll.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj