Alla Hängmattor & hängstolar

Visar 281 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Hängmattor & hängstolar för maximal avkoppling

Hängmattan och hängstolen har de senaste åren gjort comeback och blivit oerhört trendiga. Det är inte svårt att förstå varför. Förutom att man bekvämt kan dra sig tillbaka i dem är de läckra inredningsdetaljer för både inomhus- och utomhusbruk.

Vad har man en hängmatta eller hängstol till?

Hängmattan och hängstolen är förmodligen några av de mest bekväma utomhusmöbler som finns och är därmed perfekta att slappa i. Hängmöbler är en investering man inte kommer ångra. Du hittar dem billigt hos oss på Trademax.

Hur tar man hand om sin hängmöbel?

Hur man ska sköta om sin möbel beror på vilket material hängmattan eller hängstolen är gjord av. Om möblerna används utomhus bör man lägga undan dem när de inte är i bruk, för att förhindra att de skadas av regn eller blåst.

Kan man ha en hängmöbel inomhus?

Om man är ute efter en eller flera snygga stolar i läcker design att placera inomhus är hängstolen ett smidigt val. Kanske behöver du en stol till ett sminkbord? En hängstol kan fungera som sminkstol såväl som läshörna. Man kan även hänga upp en hängmatta inomhus, om man har väggar eller takbjälkar som klarar påfrestningen.

Hur sätter man upp en hängmatta?

En hängmatta hänger du upp med hängmattskrokar och rep mellan till exempel två träd. Upphängningsavståndet och höjden beror på hängmattans storlek och vilken böj man önskar. Du hittar billiga möbler i form av hängmattor och stolar i vårt sortiment. Köp dem online hos oss på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Bäddmått
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj