Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Vit presenning

34 st produkter
Visar 24 av 34 produkter
12

Populära filtreringar

  • Vad kan jag använda en vit presenning till?

    En presenning har många användningsområden. Om du inte vill ta in dina trädgårdsmöbler inomhus under vinterhalvåret så är en presenning bra att täcka över dem med. En vit presenning passar bra eftersom den ger ett rent och snyggt intryck. Din familjs cyklar skall du vara rädd om. Täck över dem med en vit presenning och de skyddas mot väder och vind. Dessutom blir de mindre begärliga för tjuvar, eftersom du samtidigt får ett insynsskydd.
  • Hur är en vit presenning uppbyggd?

    Själva kärnan i en vit presenning består av kanvas, som är en väv av grov tråd som är mycket slagtålig. På båda sidor har presenningen en plastbeläggning. På så sätt stöter presenningen ifrån sig vatten, och den går inte att riva sönder. En presenning utsätts ofta för solljus och den klarar av att utsättas för ultraviolett strålning under lång tid. En vit presenning tål både en varm sommar och en kall vinter. Temperaturen får variera från minus 30 grader upp till plus 70 grader. En presenning står även emot mögel.
  • Vilket format och vilken vikt har en vit presenning?

    Det finns vita presenningar i olika format. Ett format är 3 x 3 meter och vikten är 650 gram per kvadratmeter. Totalvikten blir då knappt 6 kilo. Självfallet måste presenningen vara tillräckligt stor så att du kan svepa in det du skall skydda helt och hållet. Den måste också förankras så att den inte blåser iväg. Det gör du med hjälp av öljetter som finns i persiennens hörn och långsidor.