Presenning

39 st produkter
2101988(6).jpg
Populära filtreringar

Alla husägare behöver en presenning eller rentav flera. En presenning är oumbärlig för att skydda och täcka vissa ägodelar och kan användas år efter år. En stor presenning fungerar också bra som sovskydd, skydd mot väder och vind eller rentav som ett enkelt tält vid vildmarksliv. Du kan handla billiga presenningar online hos oss på Trademax.

Praktiskt med presenning

Finns det presenningar i olika storlekar?

Ja, det finns både små och stora presenningar att köpa till bra pris. Till att täcka en cykel krävs en mindre presenning än om du behöver ett överdrag till en släpkärra, så vi erbjuder många olika storlekar när det gäller presening.

Kan man köpa en presenning i olika färger?

Det finns flera olika färger att välja emellan. Vår snygga och praktiska presenning 4x8 meter är grön. Önskar du en vit, grå eller blå presenning kan du kontrollera vid respektive produkt om den finns i din önskade färgen.

Vad ingår när man köper en presenning 600 g/m2?

Alla presenningar levereras med öljetter och med sydd kant. De tillverkas av kanvas med en yta av PVC för att vara svåra att riva sönder och för att hålla vätan borta. Den står också emot UV-strålning och mögel.

Vilka olika användningsområden har en presenning?

En presenning kan användas i många olika sammanhang. Du täcker över och skyddar fordon av olika slag. Du skyddar ved och utemöbler från regn. Du kan även ha dem som underlag vid camping och andra uteaktiviteter. Att köpa ett par presenningar i olika storlekar är en bra idé, helt enkelt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)