Kamin badtunna

5 st produkter
1153158(3).jpg

För praktisk och smidig uppvärmning till din badtunna är en extern kamin det perfekta valet. Fördelarna är många och användningen är enkel. Utforska vårt utbud av kamin till badtunna och beställ den modell som matchar din badtunna bäst.

Vanliga frågor och svar

Vilka är fördelarna med en kamin till badtunna?

Den stora fördelen är att du får plats med fler personer än om kaminen hade varit placerad i badtunnan. Det är heller ingen risk att du kommer bränna dig på kaminen samt det är lättare att rengöra både tunna och kamin.

Hur lång tid tar det för vattnet att bli uppvärmt?

Många faktorer spelar in i uppvärmningen av badtunnan. Val av ved, temperaturen utomhus samt temperaturen på vattnet. För att skynda på uppvärmningen är det bra att ha lock på badtunnan när du börjar elda, på så vis blir vattnet mycket snabbare varmt.

Hur fungerar en extern kamin?

Du behöver ingen pump eller elektricitet till vedkaminen, den är självcirkulerande. Med hjälp av värmen från elden värmer det upp vattnet i badtunnan genom ett rör. Värmen stiger uppåt, det är därför bra att röra runt i vattnet efter du fyllt på med ny ved. På så vis blir värmen i vattnet jämn.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)