Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Utedusch

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

En utedusch är ett härligt sätt att duscha under sommarmånaderna. Det finns något uppfriskande i att stå utomhus och duscha. Bygger du upp en skön avskärmning mot omvärlden kan du njuta av en dusch i det fria utan att riskera insyn. Hör fåglarna kvittra i träden medan du känner det behagligt tempererade vattnet strila mot kroppen. Utöver att det är trevligt att ha en utedusch så kan det också vara mycket praktiskt och skönt vid flera tillfällen, bland annat:

  • i sommarstugan - härligt sätt att både spara på varmvatten och njuta av sommarlivet i stugan
  • vid långliggarhusvagnen - dels för att skapa en mer sommarstugelik känsla, men även för att slippa springa till servicehusen för att duscha
  • sommartid för att minska på energiförbrukningen genom att låta en soluppvärmd dusch göra jobbet
  • vid poolen

Vid poolen är det bra med en utedusch för att du då kan duscha innan badet. Det hjälper att hålla vattnet rent längre och minskar på så sätt användandet av kemikalier för att rena poolen. Våra uteduschar värms upp miljövänligt med solens hjälp och är på så sätt både bra för naturen och för din plånbok. Uteduschar är även mycket lätta att installera. De behöver någon form av stabilt underlag, som trätrall, trädäck, klinkers eller liknande. Placera dem på underlaget, anslut enkelt till trädgårdsslang eller annan vattentillförsel och låt solen värma upp vattnet till en behaglig temperatur. Eller var en friskus och ta kalla duschar, vilket tydligen ska vara hälsosamt!

Uteduschar som vacker del av trädgården

Skapa dig en egen oas i trädgården med en utedusch! Bygg upp en duschkabin med exempelvis betongväggar runtomkring, ställ in vackra gröna växter i kabinen och njut sedan av duschar i det fria utan insyn. Eller varför inte slå på stort och klä in väggarna runt duschen med fin mosaik, och skapa dig på så sätt en lyxig avskärmad del av trädgården där det känns som att du är på ett femstjärnigt hotell i medelhavet! Det har blivit en stor trend med uteduschar de senaste åren, och här på Trademax hittar du prisvärda varianter som är enkla att placera både i trädgård och vid husvagnen. Med sitt stilrena utseende smälter de lätt in i omgivningen. Ta upp en av de senaste trenderna med uteduschar; att få dem att se ut som om de är en del av naturen, som ett eget litet vattenfall i din trädgård där du även kan duscha. En utedusch kan såklart fylla ett rent praktiskt syfte vid exempelvis poolen, där det är bra att duscha av sig innan man hoppar i det blå. Det är också bra att duscha efter pooldoppet, för att få bort eventuellt klor från kroppen. Vi rekommenderar att du ställer in uteduschen under vinterhalvåret för att undvika korrosion. På grund av den superenkla monteringen är det dock en lätt sak att plocka ned uteduschen för vintersäsongen, och att återinstallera den för nästa sommar.