Väggväxthus & odlingsvitrin

Visar 10 prisvärda produkter
Sortera på

Vad ska jag tänka på när jag väljer växthus?

Dels behöver du fundera på hur stor odlingsyta du behöver och dels om du vill använda växthuset som ett uterum att sitta i, förutom att odla där. Ett klassiskt växthus i härdat glas fungerar perfekt att möblera för att kunna sitta och njuta av värmen och växtligheten. Det är dock inte stort nog för odling i större skala. Ett tunnelväxthus går att få i vilken storlek du vill men är enbart anpassat för odling.

Var ska jag placera mitt växthus i trädgården?

Generellt är det bra att placera växthuset så att det får maximalt med solljus, så att du verkligen utnyttjar effekten av värmen för att få det att grönska. Ställ växthuset på plan mark och så att solen kan nå alla växterna.

Jag vill ha växthus men har en liten trädgård, hur gör jag?

Välj antingen ett växthus mot vägg eller en odlingsvitrin på hjul, som är lätta att få plats med. Med ett växthus mot vägg kan du få samma yta som ett fullstort växthus, men i flera delar istället. En odlingsvitrin på hjul är flyttbar och därmed mer flexibel för en liten trädgård.

Kan jag ha växthus på balkong?

Det finns till exempel växthus du hänger på balkongräcket. Du kan också välja ett växthus mot vägg eller en odlingsvitrin på hjul, som du kan flytta runt när den är i vägen. En balkong är ofta en skyddad plats så du kan få extra skjuts för växtligheten i ditt växthus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar