Litet växthus

Visar 7 prisvärda produkter
Sortera på

Trademax litet växthus för odling

Det finns något ursprungligt och tillfredsställande i att odla hemma. Att se blommor växa från frö till det första späda bladparet, att faktiskt kunna skörda och äta grönsaker och rotfrukter du odlat själv. I vårt relativt svala land görs detta bäst med hjälp av ett litet växthus eller en växthustunnel. Du kan köpa ett litet växthus på nätet hos oss.

Hur väljer jag rätt växt hus?

Dina behov ska styra ditt val. Vill du njuta av blommor eller kunna skörda chili till din matlagning? Mycket eller lite, nybörjare eller veteran? Ett litet väggväxthus i glas ger värme och skydd åt exempelvis tomater. Välj efter storlek och handla små växthus online.

Vad passar att odla för en nybörjare?

Om du vill kunna skörda dina egna grönsaker köper du en liten billig växthustunnel och sätter potatis, bönor och morötter eller något annat gott. Tomater fungerar också bra, gärna i ett billigt drivhus i glas som du köper online.

Var ska jag placera mitt lilla växthus?

Många växter tycker om solljus men inte stekande hett. Sätt ditt billiga växthus ljust men se till att det finns något som skuggar också, till exempel ett träd i närheten. Vattna ordentligt, speciellt i början när dina växter är små och har begränsat med resurser.

Ska jag köpa ett litet växthus i glas eller plast?

Båda sortens material kan fungera bra. Billiga små växthus i glas är tyngre än de i plast men annars släpper de in lika mycket ljus. Ett växthus i glas som du köper på nätet ger nöje och sysselsättning länge.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Utseende
Pris
Leverans 2-6 vardagar